TANJU ÖZCAN'DAN TÜRK-İŞ BAŞKANINA TEPKİ “MİLYONLARIN ALIN TERİNİ ÇALDI”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay’ın önerdiği asgari ücret rakamına oldukça sert tepki gösterdi.

TANJU ÖZCAN'DAN TÜRK-İŞ BAŞKANINA TEPKİ “MİLYONLARIN ALIN TERİNİ ÇALDI”
3 Aralık 2022

Yüzde 85'i aşan enflasyonun altında ezilen çalışan milyonlar tüm dikkatleri ile asgari ücret görüşmelerini takip ederken, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın açıklamaları hayal kırıklığı yarattı.
Atalay, TÜRK-İŞ'in 4 kişinin açlık sınırı olarak açıkladığı 7.785 TL'nin kırmızı çizgileri olduğunu, bu rakamın aşağısında bir rakamla masaya oturmayacaklarını söyledi.
Atalay'ın daha pazarlıklar başlamadan asgari ücret için 7.785 lirayı “kırmızı çizgi” göstermesi çalışanların tepkilerine neden oldu.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sosyal medya hesabından Atalay’a sert tepki gösterdi.
Özcan, paylaşımında, “Asgari ücret ile ilgili çok daha yüksek rakamlar konuşulurken, Türk-İş Başkanı çıktı ‘7 bin 785 TL kırmızı çizgimizdir’dedi. Milyonların alın terini çaldı. Senin gibi altında lüks aracı olan, işçinin yevmiyesinden onbinlerce maaş alan sendika ağasından ancak bu ihanet beklenirdi.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir