TANJU ÖZCAN “TÜRKİYE’NİN SORUNU 3 HARFLİ MARKETLER DEĞİL, 3 HARFLİ PARTİLERDİR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP ve zincir marketler arasında yaşanan gerilimle ilgili oldukça dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Özcan, “Türkiye’nin asıl sorunu 3 harfli marketler değil, 3 harfli partilerdir.” dedi.

TANJU ÖZCAN “TÜRKİYE’NİN SORUNU 3 HARFLİ MARKETLER DEĞİL, 3 HARFLİ PARTİLERDİR”
6 Aralık 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ndeki son grup toplantısında, gıda maddelerindeki fahiş fiyatlardan zincir marketleri sorumlu tutmuş ve sattığı ürünlere sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle bağılarının araştırılmasını önermişti.

Bahçeli'ye yanıt veren BİM Genel Müdürü Galip Aykaç ise, "Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Galip Aykan’ın bu açıklamaların AKP ve MHP kanadından oldukça sert cevaplar verilmiş ve özellikle zincir marketler için sosyal medya hesapları üzerinden boykot çağrıları yapılmıştı.

TANJU ÖZCAN’DAN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“ADETA LİNÇ EDİLDİLER”

Özcan, paylaşımında, “Bu 3 harfli marketleri pek sevmem ama müdürleri Türkiye’nin ekonomisi için ‘Kral Çıplak’ dediği için adeta linç edildi. Peki soruyorum. 3 harfli marketlerin müdürlerini istifa ettirince, hatta bunları kapatınca ekonomi düzelecek mi? Hayat ucuzlayacak mı?” ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE’NİN ASIL SORUNU 3 HARFLİ PARTİLERDİR”

Bu paylaşımın ardından ikinci bir paylaşımda bulunan Özcan, “Türkiye’nin asıl sorunu 3 harfli marketler değil; 3 harfli partilerdir. Kimi ülkeyi soymaya, kimi bölmeye, kimi koltuk değneği olmaya, kimi de kendi kendini yemeye adamışken, asıl beka meselesinin bakkal market değil 3 harfli partiler olduğu aşikardır.” dedi.

2 yorum yapılmış

  • kes artık6 Aralık 2022 - 15:32
    Dün Kanal İstanbul bugün marketler... Tanju başkan artık sesini kesse de işine baksa. Ya da bel başkanlığından istifa et istediğin kadar konuş yeter da...
  • Deniz7 Aralık 2022 - 06:43
    Asıl sorun haddini hududunu bilmeyen oturduğu koltuğu doldurmaktan aciz. kibirli ve şımarık muhteris siyasiler oy için kılıktan kılığa giren teröriste LGBT liye destek veren densiz ahmak siyasiler tarihini bilmeyen daha yüz yıl önce aynı devletin vatandaşı olduklarını bilmeden onlara düşmanlık eden cahil siyasiler alkolik olup insanlarla özellikle kadınlarla nasıl konuşulacağını bilmeyen bayağı siyasetçiler asıl sorun

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir