MHP BOLU İL BAŞKANLIĞINA İLHAN DURAK ATANDI

Bolu’da, milletvekili aday adaylığı için istifa eden İl Başkanı Cihan Başaran’ın yerine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Durak atandı.

MHP BOLU İL BAŞKANLIĞINA İLHAN DURAK ATANDI
12 Aralık 2022

Bolu’da, yaklaşan 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen MHP İl Başkanı Cihan Başaran geçtiğimiz günlerde genel merkeze istifa dilekçesini verdi. Genel merkez tarafından alınan karar doğrultusunda Başaran’ın aday adayı olması için verdiği dilekçe kabul edildi.

Başaran’ın istifasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından yeni il başkanı olarak Bolu’nun yakından tanıdığı Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Durak atandı. MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, Durak’ı arayarak yönetimini oluşturmasını istedi.

Kentin tanınan ve sevilen isimlerinden oluşan bir yönetim listesi yaptığı öğrenilen Durak’ın 2023 genel seçimlerine güçlü bir şekilde girmek için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir