MUHTARLARDAN İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER VE YÖNETİMİNE ZİYARET

Bolu’da il merkezine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlar İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ve yönetimini ziyaret etti.

MUHTARLARDAN İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER VE YÖNETİMİNE ZİYARET
13 Aralık 2022

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Selma Hancıoğlu ve Salıbeyler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaman’ı Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ve yönetiminde yer alan üyeler karşıladı.

Ziyarette konuşan İlhami Otacıoğlu, “İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığının 26 Kasım seçimleri güzel ve demokratik bir havada geçti. Bunun en büyük sağlayıcısı da sizler oldunuz ve sonucunu iyi şekilde aldınız. Bu dönemin daha verimli ve iyi geçeceğine inanıyoruz. Özellikle sizin gibi deneyimli siyaset adamı nezdinde bu sözleri söylüyoruz. Bolu’ya vermiş olduğunuz hizmet sözlerinin de sonuna kadar yapılacağına inanıyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Murat Güler ise, “Muhtarlar bizim siyasetimizin temel yürütme organıdır.  Belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedirler. Halkın sorunlarının çözümü noktasında çalışan bütün muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir