BOLU’DA YAKLAŞIK 500 GENÇ “İLK OYUM ERDOĞAN’A İLK OYUM AK PARTİ’YE” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları, 2023'te ilk kez oy kullanacak olan gençlere yönelik “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti'ye” adı altında yaklaşık 500 gencin katılımıyla buluşma etkinliği gerçekleştirdi.

BOLU’DA YAKLAŞIK 500 GENÇ “İLK OYUM ERDOĞAN’A İLK OYUM AK PARTİ’YE” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
19 Aralık 2022

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları koordinesinde, il merkezi ve tüm ilçelerde “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” buluşması gerçekleştirildi. Yapılan etkinliğe 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan yaklaşık 500 genç katılım gösterdi.

“GENÇLERİMİZİN İSTEKLERİNİ CUMHURBAŞKANIMIZA BİZZAT İLETİYORUZ”

Gerçekleştirilen buluşma organizasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “Türkiye genelinde yaptığımız ‘İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye’  programımız ile ilk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimiz ile buluştuk. Gençlerimizin isteklerini, düşüncelerini, görüşlerini dinledik. Bu istek ve düşünceleri Cumhurbaşkanımıza bizzat iletiyoruz. Gençlerimiz bu programlardan çok memnun kaldı. Çünkü kendilerini alfabenin son harfine layık görüp kalıplaştıran cenahtan hiç hoşnut değiller. Gençlerimiz, onları bilim, teknoloji, sanat ve düşünce özgürlüğüne yönlendiren ve ‘Gençlerde bir kuşak varsa oda sadece teknofest kuşağıdır’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühlerini gösteriyorlar.” dedi.

“AK PARTİ GENÇLERE EN ÇOK DEĞER VEREN PARTİDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin gençlere verdiği değere vurgu yapan Bayrak, “Liderimizin gençlere verdiği önemden bahsetmek istiyorum. Büyük Türkiye'nin mimarı olarak gördüğü Türk gençliğinin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu gençler çok iyi biliyorlar. Yaptığımız programlarda gençlerimizin bir dünya lideri olarak gördükleri Cumhurbaşkanımızı idol olarak benimsediğine şahit olduk. Programlarımız bütün ilçe, mahalle ve köylerimizde devam edecektir. Gençlere en çok değer veren partinin AK Parti olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I REKOR BİR OYLA TEKRAR CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Fatih Bayrak, yaklaşan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını da ifade ederek şunları söyledi; “Davamız ve sevdamıza sahip çıkacağız. Bolu’daki bütün genç kardeşlerimize ulaşacak ve kalplerine dokunacağız. Onlara yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatacağız. Gecesini gündüzüne katan teşkilatlarıma, yönetimdeki beraber yol yürüdüğüm kardeşlerime, ilçe başkanlarıma ve ilçedeki yüreği Erdoğan için atan vatan aşkı ile yanıp tutuşan kardeşlerime teşekkürü borç bilirim. 2023’e giden bu yolda, Liderimizin yanında dimdik duracağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir