SS BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Cilt bakımından kalıcı makyaja, bölgesel incelmeden selülit masajına kadar bir çok alanda hizmet verecek olan ‘SS Beauty Center’ isimli güzellik merkezi görkemli bir törenle Kılıçarslan Mahallesinde açıldı.

SS BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI
23 Ocak 2023

 İlke Cantürk ve Aydın Bilgin’in ortaklığında açılan güzellik merkezi ilk günden büyük ilgi gördü. 

Son teknolojik cihazları ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle hizmet verecek olan güzellik merkezinin açılışına ilgi oldukça yoğundu. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, Bolu Belediye Başkan yardımcıları, Asuman Şentürk Tekin, Rasim Özdemir, Sedat Gülener, Hakan Alparslan’da katıldığı açılış töreniyle Beauty Center Güzellik Merkezi hizmete girdi. 

BİRÇOK İMKAN SUNUYOR

Kılıçarslan Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, No: 32/2 adresinde hizmete giren güzel merkezi, cildine ve güzelliğine önem verenler için bir çok imkan sunuyor.  SS Beauty Center Güzellik Merkezi; orijinal diod buz lazer, Amerikan cilt bakımı, medikal cilt bakımı, altın protokolü, dermoterapi, green pell, cold terapi, bölgesel incelme, selülit masajı, çatlak onarımı, kalıcı makyaj, el ayak bakımı, protez tırnak, kirpik lifting, ipek kirpik gibi bir çok hizmet imkanı sunuyor. 

SS Beauty Center

Kılıçarslan Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı

No: 32/2 BOLU

Telefon; 0532 389 66 14

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.