ABDULLAH ÖZKAN, "SÖZ ARTIK BOLU ÇİFTÇİSİNDE"

Bolu Ziraat Odası Başkanlığına aday olan Yazıören köyü Muhtarı Abdullah Özkan, seçim öncesinde aday tanıtım toplantısı düzenleyerek delege ve muhtarlarla bir araya geldi.

ABDULLAH ÖZKAN, "SÖZ ARTIK BOLU ÇİFTÇİSİNDE"
30 Ocak 2023

3 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan Bolu Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu’nda 4 aday yarışacak. Abdullah Özkan, Selim Özer, Erdal Atalay ve İsmail Gürer’in yarışacağı seçim öncesinde Yazıören köyü Muhtarı Abdullah Özkan, delegeler ve muhtarlarla bir araya geldi. Hilton Otel’de düzenlenen toplantıya çok sayıda delege ve muhtar katılım sağladı. Başkan adayı Özkan, delegelere kendini tanıtan ve projelerinin bulunduğu slayt ile sunum yaptı. Tanıtım slaytının ardından Abdullah Özkan, “Artık Ziraat Odasını Çiftçilerimiz Yönetecek! Söz Artık Bolu Çiftçisinde” diyerek sözlerine son verdi.

PROJELERİNİ SIRALADI

Projelerini sunan Abdullah Özkan, “Herkesin üzerinden unutarak geçtiği konu hayvancılık geçtiğimiz 3 yıl içerisinde %40 azalma ve hala düşüş içerisinde sektörün hızlanması için gerekli çalışmalar. Yem ve yem katkı maddeleriyle hayvancının yanında olmak. Ziraat bankası ve çiftçi ortaklarımız arasında gerekli anlaşmalar yapılarak süt ve besi sığırcılığında gerekli hayvan temininde bulunacağız. Bolu çiftçisini hayvancılıkta markalaştırmaya yönelik projemizi hayata geçireceğiz. Süt alımında rekabet ortamı yaratılarak, süt alım fiyatlarını yükselteceğiz. Devletimizin yaptığı hibeli ekipman desteği projesi ve evrak düzenlemesi, ücretsiz bir şekilde yapılacaktır. Odamızın desteği sağlanıp ayrıca takibi sürdürülecektir. Her yıl düzenli olarak Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Bolu’ya getirilmesi sağlanacaktır. Kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimiz de gerekli ilaç ve ekipmanları konusunda yardımcı olacağız. Patates pazarındaki kantarı, Bolu Ziraat Odası bünyesine katacağız. İlimiz de mısır üretiminde rekoltesi 30 bin tonlara ulaştığı için mısır kurutma tesisimizin kapasitesi yetersiz kaldığı  kapasite arttırımı, silo yapımı  ve doğalgazının bir an önce sezona yetiştireceğimize ayrıca nem oranı göz etmeksizin ve hiçbir üreticinin kurutma tesisinde geriye dönmeyeceğinin ve tesisin sezonda 7/24 çalışacağının sözünü vermiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ BOLU ÇİFTÇİSİNE HİZMET VERMEK”

Amacının Bolu’ya hizmet etmek olduğunu belirten Özkan, “Bizim amacımız Bolu çiftçisine hizmet vermek. Daha önceki yönetimlere yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Amacımız bu hizmetleri gözle görülür ve de daha iyilerini sunmak, Sizlerin de desteğiyle bu yolda ekip arkadaşlarımızla birlikte yürüyüp bu odayı çiftçilerimize hizmet odağı haline getirip takdirinizi kazanmak için bu hizmet yarışının içerisindeyiz. Odamızı ve hizmetlerimizi maksimum seviyeye çıkarmak için sizlerin de görüş ve bilgilerinize ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim. Artık Ziraat Odasını çiftçilerimiz yönetecek! Söz artık Bolu çiftçisinde” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Mısırcık5 Şubat 2023 - 23:17
    Bu iş tarlada Mısır biçmeye benzemez

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir