TANJU ÖZCAN'A SU ŞİŞESİ FIRLATTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay arasında yaşanan gerginlik sırasında AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, Başkan Özcan' a su şişesi fırlattı.

21 Şubat 2023

Bolu Belediye Meclisi'nde depremzedelere yönelik yapılacak yardımların görüşülmesi için Şubat Ayı Olağanüstü toplantı sırasında bir araya gelen meclis üyeleri arasında tansiyon yükseldi. Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından Bolu'ya yerleşen depremzede vatandaşlar için yapılacak yardımlar ve Bolu Belediyesi'nin Adıyaman’daki yardım çalışmaları için Meclis kararı alındığı esnada, depremzedelere ulaştırmak üzere  99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi gündeme geldi. AK Parti grup üyelerinin 99 milyon liralık kredi için Tanju Özcan'a yetki verilmesine karşı çıkması üzerine mecliste gerginlik arttı. AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay'ın kürsüde gerçekleştirdiği konuşma sonrasında Akbay ve Tanju Özcan arasında karşılıklı atışma yaşanmasının ardından Tanju Özcan'ın kararı meclis üyelerine sunduğu esnada arkalarda oturan AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı. Çınar’ın saldırı girişimi sonrası salona zabıta ekipleri geldi. Çınar, salondan çıkarken Özcan'a ikinci saldırıda bulundu.

Mecliste yaşanılan gerginlik anları sonrasında tartışma konusu olan gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Kaynak: Özgür Bolu

1 yorum yapılmış

  • theispir 22 Şubat 2023 - 17:13
    Akp ye yakışan bir hareket Normallll.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir