GAZETECİ GÖKHAN AYDIN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Ak Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adayı olan Gazeteci Gökhan Aydın, "Derdim, Millete Vekil değil Milletin Vekili olmak" diyerek, Boluluların oyuna talip olduğunu belirtti.

GAZETECİ GÖKHAN AYDIN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
22 Mart 2023

Gökhan Aydın başvurusu sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Bolulular ve AK Parti’nin değerli gönül erleri;

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Bolu’da değişim zamanına geldiğine inandığım, 18 yıllık Teşkilat geçmişim nedeniyle Teşkilatlarımızın ve Bolu Halkının yıllardır özlemini duyduğu Milletvekili profilini net bildiğim, 28 yıllık yerel gazetecilik tecrübemin birikimiyle ilçe ilçe Bolu’muzun sorunlarına ve çözüm yollarına hakim olduğum için AK Parti’den Bolu Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat etmiş bulunmaktayım.

Bugüne kadar hiçbir beklenti veya bir yere aday olmadan, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına 18 yıldır gönül vermiş, gücüm yettiğince hizmet etmiş biri olarak inanıyorum ki; Ülkemizin ve Bolu’muzun yaşadığı sorunların tek çözümü yine Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun yol arkadaşı AK Parti kadrolarıdır.

İşte bu inançla; Benim için bir sevda olan Bolu’ya ve Köroğlu’nun başı dik, alnı açık torunları Bolulu hemşerilerime hizmet etmek arzusundan başka hiçbir hedefi olmadan Bismillah diyerek bu yola çıkıyorum.

Amacım; Millete, Milletvekilliği yapmak değil, Milletin Vekili olmaktır. Bu yüzden sadece AK Partili hemşerilerimin değil, AK Partili olmayan Bolulu hemşerilerimin de oylarına talip olduğum için bu yola çıkıyorum.

İnsanımızın umudunun Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ama kadrolarda bir değişim istediklerini bildiğim için bu yola çıkıyorum.

Bu zorlu yolu Bolulu hemşerilerimle yürüyeceğimi, onların önceliklerinin benim önceliğim olacağını bildiğim için bu yola çıkıyorum.

18 yıldır hiç kapanmayan telefonumun yarın Allah nasip eder de Milletin Vekili olursam, yine kapanmayacağını bildiğim için bu yola çıkıyorum.

Bankada bol sıfırlı hesabım, arkamda ağır abiler olduğu için değil, Bolu’nun bir evladı olduğum için bu yola çıkıyorum.

Dünkü Gökhan Aydın ile Milletin Vekili Gökhan Aydın arasında hiçbir fark olmayacağını bildiğim için bu yola çıkıyorum.

AK Partili veya değil, O'cu veya Bu’cu gibi insanımızı ayrıştırarak değil, hemşerilerimizle kol kola gönül gönüle yürürsek başarılı olacağımızı bildiğim için bu yola çıkıyorum.

O veya bu istediği için değil Rabbim yazdıysa alnımıza, AK Parti kadroları uygun görürse ve de hemşerilerimiz destek verirse nasipte olanın önüne hiçbir gücün geçemeyeceğini bildiğim için bu yola çıkıyorum.

Bolu’nun 3-4 isimden ibaret olmadığını, kalbi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşadığı heyecanla atan, yüreği Bolu’ya hizmet aşkıyla çırpınan her AK Parti sevdalısının olduğunu bu görevlere layık olduğunu göstermek için bu yola çıkıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyor, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Ülkemiz ve özelde Bolu’muza hayırlar getirmesini diliyorum.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir