AHMET ÖRNEKBAŞ VATANDAŞLARA SESLENDİ “ÜLKEMİZDE VE BOLU’MUZDA TARİH YAZMAK İÇİN SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR”

İYİ Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Bolu halkına seslendi.

AHMET ÖRNEKBAŞ VATANDAŞLARA SESLENDİ “ÜLKEMİZDE VE BOLU’MUZDA TARİH YAZMAK İÇİN SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR”
11 Mayıs 2023

Örnekbaş, “Sandığa gittiğinizde tercihinizi İYİ Parti’den yana, Ahmet Örnekbaş’tan kullanmanızı istirham ediyorum. Sonuç ne olursa olsun halkın iradesine saygımız sonsuz olacak. Ülkemiz ve Bolu’muzda tarih yazmak için sizlere ihtiyacımız var.” dedi.
İYİ Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Bolululara seslendi.
Örnekbaş, sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Bolulular; Ülkemizin geleceği için büyük önem arz eden seçimlere artık az kaldı. Hem İYİ Parti Bolu İl Başkanlığım döneminde, hem de milletvekili adayı olduğum bu süreçte neredeyse gezmediğim, görmediğim, sorunlarını tespit etmediğim yer kalmadı. Partililerimiz ve milletvekili adaylarımızla birlikte çok verimli bir seçim çalışması yürüttük. Her gittiğimiz yerde halkımızla dertleştik, sorunların çözüleceğine dair söz verdik.  Ve artık bu sözümüzü yerine getirme vakti geldi, çattı. Sandığa gittiğinizde tercihinizi İYİ Parti’den yana, Ahmet Örnekbaş’tan kullanmanızı istirham ediyorum. Sonuç ne olursa olsun halkın iradesine saygımız sonsuz olacak. Ülkemiz ve Bolu’muzda tarih yazmak için sizlere ihtiyacımız var. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir