TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ; ‘’ALIN ATINIZI Si**RİM TIMARINIZI’’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na videolu paylaşımla seslenerek, “Kemal bey iktidarın 2003 yılında geçici sığınmacılarla ilgili “Geri Kabul Anlaşması’ndan geri çekilmeli ve, ‘Alın atınızı si..rim’ tımarınızı deme

TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ; ‘’ALIN ATINIZI Si**RİM TIMARINIZI’’
16 Mayıs 2023

Özcan sosyal medya paylaşımında argo sözlerin olduğu bölümü bibleyerek paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalınca muhalefet kanadından ikinci turu kazanmak için çıkış yolları aranıyor.

Tanju Özcan, geçici sığınmacılarla ilgili olarak video paylaşımı yaptı. Özcan, “Sayın Genel Başkana hitaben, Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben bir tweet attım ve bu tweette geri kabul anlaşmasından derhal çekilmemiz gerektiğini ilan etmemiz gerektiğini kendisinden istedim. Adeta yalvardım. Bazıları sormuş, geri kabul anlaşması ne? 2013 yılında AK Parti döneminde Avrupa ile şöyle bir anlaşma yaptık… Avrupa bize dedi ki ‘Size 3 kuruş para verelim, bütün sığınmacıları ülkenizde tutun.’ ‘Hasbel kader geçen olursa Almanya’ya, Fransa’ya, işimize geleni biz burada tutarız, işimize gelmeyeni de sen Türkiye olarak geri alacaksın.’ Türkiye de bunu kabul etti. Yani geri kabul anlaşmasının özeti bu” dedi.

“ALIN ATINIZI Sİ..RİM TIMARINIZI”

 “Sevr anlaşmasından sonra imzalanmış en ağır anlaşma. Şimdi ben ne talep ettim Sayın Kılıçdaroğlu’ndan, dedim ki derhal bu anlaşmada çekileceğinizi açıklayın efendim. Lütfen, yalvarıyorum dedim. Geri kabul anlaşmasından çeklince Avrupa sınırlarını açıcam. İster kendi ülkerine dönsün sığınmacılar, isterse gitsin Avrupa’ya. Üç kuruş para için bizi burada sığınmacı çöplüğüne çevirdiler. Sayın Kılıçdaroğlu, geri kabul anlaşmasından çekilmekle, Avrupa’ya şu mesajı verecek, ‘Alın atınızı si..rim tımarınızı.”

 

Kaynak: özgürbolu

1 yorum yapılmış

  • Seda17 Mayıs 2023 - 14:51
    Rusya ya kafa tuttu. Bunu da yaparsa avrupaya da kafa tutmuş olur.. Beğenmediği Asya ülkeleriyle ve ABD ile mi hayat idam ettirecek Kemal bey. Gözü yemez..

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir