OKULLAR NE ZAMAN YAZ TATİLİNE GİRECEK? 29 MAYIS TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında okulların 16 Haziran'da kapatılacağını ve herhangi bir uzatma yapmadıklarını söyledi.

OKULLAR NE ZAMAN YAZ TATİLİNE GİRECEK? 29 MAYIS TATİL Mİ?
22 Mayıs 2023

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ertesi günü 29 Mayıs'ta eğitime bir gün ara verileceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, deprem dolayısıyla bir veya iki hafta uzaması beklenen okul kapanış tarihlerinin değişmeyeceğini açıklayarak, "16 Haziran'da okullar kapanıyor uzatma yapmadık" dedi.

Bakan Özer'in açıklamalarından satır başları şu şekilde; "1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında deprem bölgesinde 2 aylık telafi eğitim programı yapacağız. Öğrenciler illa eğitim aldıkları lokasyonda değil istedikleri ilde bu eğitimi alabilecek. Deprem bölgesine geri dönüşler devam ediyor. 82 bin 560 öğrenci geri dönüş yaptı.

YENİ ÖĞRETMEN ATAMASI OLUR MU?

Mülakatların kaldırılacağını cumhurbaşkanımız açıklamıştı. Mülakat kaldırıldığı zaman öğretmen atamasında tek kriter KPSS olacak. İnşallah bundan sonra 45 binle sınırlı kalmayacak, atama illa ki olacak. Bizim istediğimiz kardeşlerimizin bir an önce okullarına kavuşması.

"29 MAYIS'TA OKULLARIMIZ TATİL OLACAK"

Seçimden sonra okullarımızı eğitim-öğretime hazırlamak için 29 Mayıs'ta okullarımız tatil olacak."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir