İNŞAAT ÇALIŞMASINDA HEM KALDIRIM HEM YOL İŞGAL EDİLDİ

Bolu’da Kılıçarslan Mahallesi 158. sokak üzerinde yapılan inşaat çalışması nedeniyle yayalara yürüyecek yer kalmazken araç yolu da işgal edildi.

İNŞAAT ÇALIŞMASINDA HEM KALDIRIM HEM YOL İŞGAL EDİLDİ
26 Mayıs 2023

Kılıçarslan Mahallesi  sakinleri bugünlerde bir konudan oldukça şikayetçi.

Bölgede oturan vatandaşlar, yapımı devam eden bir inşaatın hem yaya hem de trafik yolunu işgal ettiğini iddia ediyor. Bölge sakinleri inşaat önünde yer alan bahçe duvarlarının kaldırımı geçip araç yolunun bir kısmını işgal ettiğini belirtirken konuya ilgili olarak Bolu Belediyesi’ne de şikayetçi olduklarını kaydettiler. Sokak üzerinde yer alan kaldırımları kullanmanın mümkün olmadığını belirten mahalle sakinleri geçtiğimiz yıl aynı bölgede bir ölümlü trafik kazası yaşandığı bilgisini de aktardı.
Yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar, “Yapılan bahçe yüzünden yayaların kullanacağı bir alan kalmadı.

Okula giden öğrenciler ve Masal Park'a giden çocuklarımız kaza riski altında.

Okula giden öğrenciler ve diğer yayalar mecburen trafiğin aktığı yoldan yürüyor. Biz bölge vatandaşı olarak da bu durumdan olumsuz etkileniyoruz. Bu durumu yetkililere bildirdik ancak bize inşaatın kaçak olmadığı söylendi. Yayaların kullandığı yolu kapatmaya kimsenin hakkı yok.” Şeklinde konuştular.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir