ÜNİVERSİTE YOLUNU YAPMAK İÇİN İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?

ÜNİVERSİTE YOLUNU YAPMAK İÇİN İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?
3 Eylül 2021

D-100 Karayolunu üniversiteye, baraj gölüne, köylere, özel okullara, tıp fakültesi hastanesine ve ilçelere bağlayan yolun durumu adeta içler acısı.

D-100 üzerinde bulanan ışıklı göbek sabah yoğunluğunda yolu çevre yolu olarak kullanan tır ve kamyonların da o yola dâhil olmasıyla yoğunluğu kaldırmadığı için sürücüleri her sabah D-100 üzerinde ciddi bir risk ve kaza tehlikesi beklerken üstüne bir de ilk yapıldığı günden bu yana dikiş tutmayan üniversite yolunun haftalardır tadilat aşamasında oluşu sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yol üzerinde bulunan, yolu ikiye ayırmak için kullanılan beton bloklar, onların hemen dibinde lastik girse büyük kaza oluşturacak yarıklar, yol ortasında karşına aniden çıkan dubalar,  yol üzerinde yolcuları havalara sıçratacak kadar derin göçükler bunlardan kaçmaya çalışırken cambazlık yapan sürücüler ve yoğun trafikte kamyonundan traktörüne kadar bir sürü çeşit araç gidecekleri yere ulaşmak için her gün bu yolda kaza yapmadan ilerlemeye çalışıyor.

Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğunluğunun üzerine pazartesi günü açılacak olan okullar ve yakında yüz yüze eğitime başlayacak olan üniversite öğrencilerinin de gelmesiyle daha da yoğun ve tehlikeli olacak olan bu yola, giriş ve çıkış yapılırken diğer araçların görülmediği konumda bulunan bir göbek, yol üzerinde bulunan yoğunluğu kaldırmayan diğer bir göbek, karayolları şantiyesinin de bulunduğu dar ve virajlı bölge de dahil edilerek canımız yanmadan acil düzenlenme yapılması gerekmekte.

Bu yolun yapılması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Birileri yaralanmadan, birileri ölmeden bu yola acil çözüm gerek.

5 yorum yapılmış

  • Mustafa Kahveci12 Ocak 2022 - 11:43
    O yolu yapanlar bence sevdiği işi yapmalı. Gerçekten kötü işçilik.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Ozan6 Eylül 2021 - 04:34
    Ozan kardeşim Tanjunun şovları bittiyese bi el atsın. Belediye başkanı olduğunu hatırlasın bi zahmet.
    %67 %33   (Toplam 3 oy kullanıldı.)
  • Vatandas17 Ağustos 2022 - 08:09
    Karayollarına tanju özcan müdahale mi edebilir.etsinde gününü görsün demi.mudahale edebilme gücüne gücü yetmez uşağın bilmezmiş gibi konusuyorlar
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Aydın kuru1 Ekim 2022 - 21:07
    Tanju başkan göbek yapar ancak ,hiç mi mühendisin yok abi adam gibi bir göbek yapmak çok mu zor. inşallah orayı da mahvetmezler.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Ozan26 Şubat 2023 - 19:36
    Sarpin babasi
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Ozan ALBAYRAK yazıları

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir