GÖYNÜK’TE CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ YAPILDI

GÖYNÜK’TE CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ YAPILDI
18 Mayıs 2024

 Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Göynük Belediyesi ve Bolu Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen "Atatürk ve Milli Mücadele Fotoğrafları Sergisi", Göynük’lü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Tarihimizin önemli anlarına ışık tutan sergi, büyük ilgi gördü.

Etkinlikler çerçevesinde ayrıca Bolu Kalkınma ve Tanıtım Türk Sanat Müziği korosu, Göynük Belediye Meydanı’nda unutulmaz bir konser verdi. Göynük Kaymakamı Talha Battal, Göynük Cumhuriyet Başsavcısı Seçil Yargıcı Battal, Belediye Başkanı Ali Oral ve eşi Ruhan Oral, Bolu Kent Konseyi Başkanı Remzi Kocaman ve çok sayıda vatandaş, konsere katılarak koroya eşlik etti ve eğlenceli bir akşam geçirdi.

Program sonunda, Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Bolu Kalkınma ve Tanıtım Türk Sanat Müziği korosuna teşekkür ederek, koro ekibine hediyeler takdim etti. Başkan Oral, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu özel gün, Göynük’lü vatandaşlar için hem tarihi bir anı yeniden yaşama hem de sanat dolu keyifli bir akşam geçirme fırsatı sundu.

1 yorum yapılmış

  • Şemsettin GÜRTÜRK26 Mayıs 2024 - 15:18
    Bu çok anlamlı etkinliği düzenleyen, Sayın Belediye Başkanımız Ali Oral beyi ve ona destek veren Bolu Kent Konseyi ve diğer kuruluşları tebrik ederiz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir