Bürnük Köyü Sakinlerine Üvey Evlat Muamelesi

Bolu’da, kilitli parke taşı döşeme çalışması yapılan Bürnük Köyü’nde, 12 hanelik bir mahalleye kilitli park döşenmedi.

Bürnük Köyü Sakinlerine Üvey Evlat Muamelesi
18 Temmuz 2024

Bolu’da, kilitli parke taşı döşeme çalışması yapılan Bürnük Köyü’nde, 12 Hanelik bir köye kilitli park döşenmedi. Ayrımcılık yapıldığını ileri süren Sercan Sezen, “Sorunumuzun çözülmesini sesimizin duyulmasını istiyoruz” dedi.

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı 4 mahalleli 130 haneli Bürnük Köyü’nde, kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Köyde, kilitli parke taşının döşenmediği belirtilen 12 hanelik bir mahalle kaldığı belirtildi. Konuyla alakalı köy halkından Sercan Sezen, yaptığı yazılı açıklama ile duruma tepki gösterdi.

Sorunun çözülmesini isteyen Sezen, “Bundan iki yıl önce KÖYDES kapsamında köyümüze kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı. Yalnız her nedendir bilinmez, ödenek ve malzeme yetersizliği bahane gösterilerek evimin bulunduğu yol benimle birlikte toplamında 13 hane hizmetten mahrum bırakıldı. Bahçelerimizi ve evimizin altlarını, alt yapı ve yol yetersizliğinden dolayı özellikle kış aylarında su basıyor. Problemlerimizi en başta valilik, il, ilçe özel idare müdürlükleri ve kaymakamlığa CİMER üzerinden 7-8 dilekçe ile iletmemize rağmen hiç bir adim atılmadı. 4 mahalle 130 hanenin bulunduğu Mengen'in en büyük ikinci köyü olan köyümüzde bize uygulanan çifte standardı kabul etmiyoruz. Geçici çözüm olarak kum dökülmesini değil kalıcı olarak sorunumuzun çözülmesini sesimizin duyulmasını istiyoruz. Konuyla alakalı Mengen'de siyasi bir kişiyle seçimden önce görüştüm sorunun bizzat ilkbaharda çözüleceğinin sözünü vermesine rağmen somut bir adım atmadı bu kul hakkıdır ben hakkımı helal etmiyorum” dedi.

1 yorum yapılmış

  • tolga18 Temmuz 2024 - 15:34
    GERÇEKTEN TÜM SÜRECİ ŞUAN AKTİF ÇALIŞMAKTA OLAN MUHTAR YÖNETMEKTEDİR BÜYÜK İHTİMALLE , FAKAT KOMŞULUK İLİŞKİLERİ VE OY ALAMADIĞI İÇİN SANIRIM ES GEÇTİ YOL ÇALIŞMASINI ... ÇOK YAZIKKK HİÇ YAKIŞI KALMAMIŞ

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir