İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 1000’ER LİRALIK NAKİT DESTEĞİ

Türkiye genelinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle maddi kayıp yaşayan ihtiyaç sahiplerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 1000 liralık nakit yardımı 1 Nisan itibariyle başlıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 1000’ER LİRALIK NAKİT DESTEĞİ
31 Mart 2020

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner lira tutarındaki ödemelerinin yarından itibaren PTT şubelerinden ve ATM'lerden vatandaşlara ulaştırılacağı öğrenildi.

ÖDEMELER DOĞUM YILINA GÖRE YAPILACAK

Bolu İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında daha önce dosyası bulunanların yardımdan faydalanabileceği öğrenilirken, bunun için hiç kimsenin vakfa başvuruda bulunmasına gerek olmadığını ve paranın hesaplarına direkt yatırılacağı bilgisine ulaşıldı. Ödeme tarihlerinin ihtiyaç sahibinin doğum yılının son rakamına göre belirlendiğini ifade eden yetkililer doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar 1 Nisan, 1 ve 6 olanlar 2 Nisan'da, 2 ve 7 olanlar 3 Nisan'da, 3 ve 8 olanlar 4 Nisan'da, 4 ve 9 olanlar 5 Nisan'da ihtiyaç ödemelerini alacağını belirtti. Ayrıca, PTT’de hesabı bulunan ve işsizlik ödeneği alanların da paralarının 5 Nisan itibariyle hesaplarına aktarılacağı bildirildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir