8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLER

Adı son zamanlarda hayvan katliamlarıyla anılan Gerede’de bu katliamlara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer sekiz yavrusu olan bir köpeğin işkence edilerek katledildiği öne sürüldü.

29 Aralık 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Geçtiğimiz aylarda onlarca kedi ve köpeğin kimliği belirlenemeyen kişi ya  da kişilerce zehirlenerek öldürüldüğü Gerede’de bu katliamlara bir yenisi daha eklendi. İlçeye bağlı Nuhören Köyü mevkiinde henüz yeni doğum yapan ve sekiz yavrusu olan bir köpek işkence görerek katledildiği iddia edildi.

YAVRULAR ÖLEN ANNELERİNDEN SÜT İÇMEYE ÇALIŞTI

Vatandaşlar tarafından Gazete Bolu’ya ulaştırılan görüntüler yürekleri sızlattı. Görüntülerde, hunharca katledilen köpeğin geride bıraktığı sekiz yavrusunun annelerinin ölü bedenine sokulması ve süt emmeye çalışması yer aldı. Yavruların hayvanseverler tarafından sahiplendiği öğrenildi. Sopalarla ve çeşitli işkencelerle katledildiği düşünülen anne köpeğe bu caniliği kim ya da kimlerin yaptığı bilinmiyor.

HAYVANSEVERLER İSYAN ETTİ

Olayla ilgili düşüncelerini sorduğumuz bazı hayvanseverler, ilçede bu tür hayvan katliamlarının sıklıkla yaşandığını, Bolu Valiliği, Gerede Kaymakamlığı ve Gerede Belediyesi’ne defalarca müracaat edilmesine karşın bir sonuç alınamadığını kaydetti. Son yapılan hayvan katliamının yine aynı kişi ya da kişilerce yapıldığını düşünen hayvanseverler, yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istedi.

9 yorum yapılmış

  • İnsan30 Aralık 2020 - 11:20
    Herhangi bir insanın katlettiğine dair bir iz var mı ?
    %14 %86   (Toplam 15 oy kullanıldı.)
  • Yalan Haber30 Aralık 2020 - 18:11
    Hayvanın dövüldüğüne dair hiçbir kanıt yok! Habercilik bu değil!
    %8 %92   (Toplam 13 oy kullanıldı.)
  • İnsanlık ölmüş30 Aralık 2020 - 21:19
    Üstteki yorumları okuyorum bunlar gördüklerine de inanmıyorlar. Herhalde köpeği öldüren yazdı o yorumları, bir sonraki aşama köpek sopayla kendi kendini döverek öldürdü olacak galiba. Yazıklar olsun.
    %95 %5   (Toplam 18 oy kullanıldı.)
  • ALLAH ASKINA BU VIJDANSIZLARA HAPIS CEZASI CIKSIN.31 Aralık 2020 - 07:28
    ALLAH ASKINA HAPIS CEZASI CIKSIN.HSYVANA MERHAMET ETMEYEN INSANADA MERHANET ETMEZ.YETKILILER DUYUN GORUN BI VAHSETE DUR DEYIN
    %75 %25   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • kardelen31 Aralık 2020 - 08:04
    bunu yapanlar insan değil o yavrularla birlikte ağladım siz nasıl bir mahluksunuz insan değilsiniz hayvan hiç değilsiniz çünki hayvan bile sizden daha çok merhamet ve vijdan sahibi
    %100   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • Gökhan 30 Mart 2021 - 05:40
    Ciğerimiz parçalandı allahıma.!! Hapis cezası mı.?Ne hapsi ya.! Şeraat isterim ben,, Hak edersem de önce bana uygulansın.!!
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Tayfun2 Haziran 2021 - 22:32
    Haberin aksine bu işi yapanın insan olmadığını söyleyen arkadaşlar elinde sopayla köpek zehirleyen bir hayvan türü biliyorsa söylesin biz de öğrenelim.
  • Elvan15 Aralık 2021 - 22:20
    Bunu yapan yasattigini yasamadan ölmesin Allahim. Yalvariyorum sana ne olur!! Bakamadim resimlere oyle icim parcalandi. Okurken bile hungur hungur agladim. Boyle insanlarla ayni dunyada yasamak istemiyom ya!
  • SARE ÇAKIR 16 Nisan 2023 - 12:57
    "İNSAN"ve 'YALAN HABER"RUMUZLARI . İNSAN YAPTIĞINA DAİR KANIT MI ARIYORSUNUZ ? DARP NEDİR, ? İŞKENCE NEDİR, KİM YAPAR. DÜNYADAKİ CANLILARIN EN VAHŞİSİ İNSANOĞLU .. BOLU' NUN BU ŞEKİLDE ANILMASI UTANÇ VERİCİ .. NEYİ SAVUNUYORSUNUZ ? VAHŞETİ Mİ ?

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir