BOLU'DA İŞBİRLİĞİ RUHU: GENÇ GİRİŞİMCİLER AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

BOLU'DA İŞBİRLİĞİ RUHU: GENÇ GİRİŞİMCİLER AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU
29 Mart 2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu, kısa süre önce göreve gelmelerine rağmen Bolu'nun sorunlarına hızla çözüm üretme amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, kurul üyeleri aileleriyle birlikte düzenlenen iftar yemeğinde buluşarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

İftar yemeğine, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Kayhan Perçin ve Yücel Yılmaz ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce'de davetli olarak katıldı.

Bolu İl Genç Girişimciler Kurul Başkanı Murat Karaağaç, Genç Girişimcilerden Sorumlu Genel Kurul Üyesi Kayhan Perçin ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce'nin uyum içinde çalışması, ilerleyen günlerde yenilenebilir enerji gibi önemli projelerde başarıya ulaşmalarını sağlayacak.

Karaağaç, üyelere teşekkür ederek yaptığı konuşmada, "Ailecek gerçekleştirdiğimiz iftar, Ramazan'ın manevi atmosferiyle birleşerek gerçek bir aile ortamı oluşturdu. Umuyorum ki bu birliktelik, daha faydalı işlerde bir araya gelmemize vesile olur." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir