GÖYNÜK HALKININ KALPLERİNDEKİ BİRLİK: MEHTERAN GÖSTERİSİYLE RENKLENEN İFTAR ETKİNLİĞİ

Göynük Belediyesi ve Göynük Milliyetçi Hareket Partisi’nin müşterek hazırladığı iftar programına Göynüklü vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

GÖYNÜK HALKININ KALPLERİNDEKİ BİRLİK: MEHTERAN GÖSTERİSİYLE RENKLENEN İFTAR ETKİNLİĞİ
30 Mart 2024

Mehteran Takımı gösterisiyle başlayan ve Hamamönü Meydanında gerçekleştirilen toplu iftar etkinliğine, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Bayram, MHP İlçe Başkanı İlknur Odabaşı, MHP Göynük Belediye Başkan Adayı Metin Ölmez,   Bolu İl STK Başkanları ve  Temsilcileri, Göynük Belediye başkan adayları, muhtarlar ve Göynüklü vatandaşlar katılım sağladı.

İftar programı sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “Göynük Belediyesi, MHP Göynük İlçe Başkanlığı ve MHP Göynük Belediye Başkan Adayımız Sn. Metin Ölmez beyefendinin ortak düzenlemiş olduğu iftar programına MHP İl Başkanımız Sn. Ayhan Çelikkol ile birlikte katılım sağladık. Allah kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Seçim sürecindeki desteklerinden ve iftar programına katılımlarından dolayı Göynük halkına teşekkür eden MHP Göynük Belediye Başkan Adayı Metin Ölmez, “Kıymetli hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplu iftar etkinliğinde yanımızda olan milletvekilimize, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza kalpten teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinliğin başarılı geçmesinde emeği geçen Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem başta olmak üzere herkese ve katılımlarıyla bu özel anı paylaşan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir