ÜLKÜ OCAKLARININ YENİ GENEL BAŞKANI BELLİ OLDU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının yeni Genel Başkanı aynı zamanda MHP MYK üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım oldu.

ÜLKÜ OCAKLARININ YENİ GENEL BAŞKANI BELLİ OLDU
6 Temmuz 2020

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım oldu. MHP MYK Üyesi ve İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından 06 Temmuz 2020 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı olarak atandı. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı koltuğunda en son Sinan Ateş bulunuyordu.


İSMAİL AKGÜL'DEN TEBRİK

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığına atanan Ahmet Yiğit Yıldırım’ı tebrik etti.

İsmail Akgül mesajında, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı’na geçmiş dönem İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı mevcut Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım atanmış bulunmaktadır. Milliyetçi ve Ülkücü hareketin lokomotifi olan, Türk gençliğinin son kalesi hoca Ahmet Yesevi ocağı olan Ülkü Ocaklarımızın yeni genel başkanının Vatanımıza milletimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diler, Genel Başkanımıza muvaffakiyetler dileriz. Allah kılıcını keskin bahtını açık etsin” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir