TAKIM ARTIK BEYPİLİÇ BOLUSPOR

Boluspor ile Beypiliç arasında yapılan sponsorluk anlaşması için imza töreni düzenlendi.

TAKIM ARTIK BEYPİLİÇ BOLUSPOR
3 Eylül 2020

Bolu Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Beypiliç A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve ortağı Hamdi Tanrıkulu, Beypiliç Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Teoman İnal, Boluspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

"ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİ BİR DESTEK"

Törende ilk olarak konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bugün Boluspor ve Bolu için çok önemli bir gün. Beypiliç bizim en önemli değerlerimizden bir tanesi. Böyle bir değerin Boluspor’a katkı anlamında ismini vermesi bizler açısından çok değerli ve kıymetli oldu. Bu sene Sayın Abdullah Abat başkanımız ile Sayın Hamdi Tanrıkulu’nu ziyaret ettik. Enine boyuna anlattık. ‘Biz bir değerlendirelim. Sait Bey ile de konuşalım ’dedi. O konuşmadan önce biz Sait Bey ile konuştuk. Sağ olsun Sait Beyin de büyük destekleri oldu. O anlamda ben bütün Beypiliç ailesine ve değerli yönetim kurulu üyelerine Bolu halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Boluspor’un bu zor günlerinde verdiğiniz katkıyı Boluspor ve Bolu halkı hiçbir zaman unutmayacaktır. Allah sizlerden razı olsun. Beypiliç Boluspor ismi hem Boluspor’a hem Beypiliç’e hem de Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"İNŞALLAH O SENE BU SENE OLUR"

Beypiliç Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Tanrıkulu ise, “Bu olayın mihmandarı Sayın Tanju Başkanımızdı. Bolu halkına ve Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah emekler boşa gitmez. Buna inanıyorum. Klasik olacak ama inşallah o sene bu sene olur”  diye konuştu.

"BEYPİLİÇ OLARAK GURUR YAŞIYORUZ"

Beypiliç Yönetim Kurulu üyesi Teoman İnan da, “Bizler Beypiliç olarak Boluspor’a katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah o yıl bu yıl olacak. İnşallah daha güzel günlerde daha sağlıklı günlerde birlikte olmak dileğiyle bu imza hem Bolu’ya hem Boluspor’a hem de Beypiliç’e hayırlı uğurlu olur” ifadelerini kullandı.

"CAN SUYU OLACAK BİR ANLAŞMAYA İMZA ATIYORUZ"

Son olarak konuşan Boluspor Başkanı Abdullah Abat da, “Burada belki yıllardır herkesin özlediği bir birlikteliğin imzasını atmak için bulunuyoruz. O noktada Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a ve Sayın Hamdi Tanrıkulu ve Koca başta olmak üzere tüm Beypiliç yönetim kuruluna şükranlarımızı sunuyorum. Gerçekten Boluspor’un maddi anlamda sıkıntıya düştüğü bu yıl bize can suyu olacak bir sponsorluk anlaşmasına imza atacağız. Hamdi beyin Boluspor’a olan sevgisini ve desteğini biliyoruz ama bu yıl çok farklı bir şekilde destek verdiler. Beypiliç ailesine çok teşekkür ediyorum. Takımımız da yüzde 80-90 tamamlanmış durumda. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp aynı şekilde devam edeceğiz. Bundan sonra da inşallah hep birlikte güçlü bir şekilde Boluspor’umuzu temsil ederek hem Beypiliç’in ismini hem Boluspor’umuzun ismini daha iyi noktalara getireceğiz” açıklaması yaptı.

"HAMDİ TANRIKULU BAŞLAMA VURUŞU YAPTI"

Konuşmaların ardından imzalar atılarak Beypiliç Boluspor ismi resmiyete döküldü. İmzadan sonra Hamdi Tanrıkulu orta noktaya konulan futbol topu ile başlama vuruşu yaptı. Hamdi Tanrıkulu, Tanju Özcan, Abdullah Abat ve Teoman İnan orta alanda kısa bir süre futbol topu ile paslaştı. Son olarak taraftarların isteği ile üçlü çektirildi ve tören sona erdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir