LPG'YE ZAM GELİYOR

Benzin ve motorine peş peşe gelen büyük zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor. Sektör kaynakları bu gece yarısı LPG'ye 46 kuruş zam beklediklerini açıkladı.

LPG'YE ZAM GELİYOR
10 Mart 2022

Dün gece yapılan ve daha sonra geri çekilen 2.25 liralık motorin, 77 kuruşluk benzin zammı geri çekilirken sektör kaynakları bu gece yarısı LPG'ye 46 kuruş zam beklediklerini açıkladı.

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre son olarak Mart ayının başında peş peşe 33 kuruş ve 61 kuruş olmak üzere zam yapılan LPG'ye yeni zam geliyor. LPG'ye bu gece yarısı 46 kuruş zam bekleyen kaynaklar, zammın pompa satış fiyatlarına yansıması beklendiğini aktardı.

Olası zam sonrasında LPG fiyatı İstanbul'da 10.74 TL'den 11.20 TL'ye, Ankara'da 10,72 TL'den 11.18 TL'ye, İzmir'de 10,54 TL'den 11 TL'ye çıkacak.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı yapılan zam geri çekilen motorin ve benzin fiyatlarında bu gece yarısı indirime gidilmesi bekleniyor. İndirimin ne kadar olacağı ise açıklanmadı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir