İNTER BOLU TV YAYIN HAYATINA GİRDİ

Bolu, İnter Bolu TV ismiyle yeni bir haber kanalına kavuştu.

İNTER BOLU TV YAYIN HAYATINA GİRDİ
30 Mart 2020

Bolu, İnter Bolu TV ismiyle yeni bir haber kanalına kavuştu. Genel Yayın Yönetmenliğini ilimizin başarılı gazetecilerinden Arzu Sarı’nın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü ise uzun yıllardır ilimizde basın sektöründe çalışan Ali Oflaz’ın yapacağı haber kanalı internet üzerinden yayın yapacak.

Kanal yetkilileri, yayın hayatına giren İnter Bolu TV ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “www.interbolutv.com  Bolu’ya ‘merhaba’ dedi. Bolu’da yayına başlayan ve günümüz iletişim ağının en güçlü alanı olan internetten yapacağı yayınla geniş bir hedef kitlesini okuyucu ve izleyici bünyesine katacak olan İnter Bolu TV, Bolu’nun dünyaya açılan penceresi olacak.Kanalımız merdivenaltı internet haber sitesi anlayışından uzak; MİRAC Gazetecilik, İletişim, Yayıncılık, İnternet Haberciliği, Televizyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi unvanı ile tamamen yasal prosedürlere uygun olarak yayın hayatına başladı.1 Ağustos 2019’da RTÜK’ün değişen yönetmeliğine göre 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkındaki Kanun kapsamında faaliyet gösterecek olan www.interbolutv.com haber kanalı RTÜK’ün internet haber sitelerinden de beklediği şartları taşıması bakımından Bolu’nun ilk ve tek resmi kaidelere dayalı olarak kurulmuş web tv haber kanalı olma özelliğini taşıyor. Haber sitesi ve web tv kanalı Bolu’nun uzun zamandır beklediği ve ihtiyaç duyduğu yerel bir haber kanalı. Haber sitesinde günlük hatta anlık gündem, siyaset, ekonomi, eğitim, sağlık, aktüel, spor ve son dakika haberleri en doğru ve en ilkeli şekilde okuyucuya ve izleyiciye aktarılacak, canlı yayın haber programları ve ana haber bültenleri ile Bolulular haberin doğrusunu bu kanaldan öğrenecek.”
 

Bizde Gazete Bolu olarak İnter Bolu TV’nin ilimize hayırlı olmasını dilerken meslektaşlarımıza da başarılar dileriz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir