İŞTE İLÇE BELEDİYELERİNİN BUGÜNLÜK İCRAATLERİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ilimizdeki ilçe belediyeleri, tüm gücüyle vatandaşlarının yanında olmaya gayret ediyor. Belediyeler, gıda yardımından maske dağıtımına kadar birçok konuda vatandaşların ihtiyacını karşılıyor.

İŞTE İLÇE BELEDİYELERİNİN BUGÜNLÜK İCRAATLERİ
9 Nisan 2020

İşte ilçe belediyelerimizin bu günkü icraatleri;

GEREDE BELEDİYESİ
Hem bahar temizliği, hem de koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki tüm  mahalle ve caddeler  dezenfekte edildi. Vatandaşlara gıda yardımı ve maske dağıtımı yapıldı.

MENGEN BELEDİYESİ
Belediye ekiplerince koronavirüsle mücadele kapsamında birçok nokta dezenfekte edildi. Vatandaşlara gıda yardımı ve maske dağıtımı yapıldı.

SEBEN BELEDİYESİ
İlçedeki birçok noktada, yüzlerce vatandaşa ücretsiz maske  dağıtımı yapıldı.

YENİÇAĞA BELEDİYESİ
İlçede, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belediye ve kaymakamlık işbirliği ile hayvanların yoğun bulunduğu birçok noktaya yem ve yemek artıkları bırakıldı. Ayrıca vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı işlemi bugünde devam etti.

MUDURNU BELEDİYESİ
Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi, Mudurnu Belediyesi ekiplerince dezenfekte edildi. Ayrıca, ücretsiz olarak dağıtılacak olan maskeler köy muhtarlıklarına ulaştırıldı.

DÖRTDİVAN BELEDİYESİ
Belediye Başkanı Hamza Efe tarafından ilçe esnafına maske dağıtımı yapıldı. Zabıta ekipleri de mahalle muhtarlarına vatandaşlara ulaştırılmak üzere maske teslimi yaptı.

GÖYNÜK BELEDİYESİ
İlçede bulunan resmi kurumlar ve ilçe merkezinin tamamı dezenfekte edildi. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belediye ekiplerince belirli noktalara yem ve mama bırakıldı. Vatandaşlara gıda yardımı ve maske dağıtımı yapıldı.

KIBRISCIK BELEDİYESİ
İlçede dezenfekte çalışmaları bugünde devam etti. Belediye ekipleri, ihtiyacı olan vatandaşlara tardım paketi ulaştırıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir