GAZETE BOLU YAYIN HAYATINA GİRDİ

İlimizde yerel internet haber sitelerine bir yenisi daha eklendi. Gazete Bolu adıyla hizmet verecek olan kuruluş Bolu başta olmak üzere dünya ve ülke gündeminden önemli haberlere yer verecek.

GAZETE BOLU YAYIN HAYATINA GİRDİ
10 Nisan 2020

10 Nisan itibariyle internet haberciliğine start veren Gazete Bolu’da Genel Yayın Yönetmeni Hızır İlyas Yıldırım, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

“BOLU HALKININ SESİ OLACAĞIZ”

Yıldırım, kurulan internet haber sitesi hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “Özellikle yayınlarımızda toplumun ahlak ve ilkelerini gözeterek hareket edeceğiz. En güvenilir kaynaklarımızdan toplumu yanıltmayacak en doğru haberleri tereddüt etmeden yayımlayacağız. Hiçbir kamu kurum veya kuruluşun baskısı altında haber yapmayacak, hiçbir siyasi oluşumun arka bahçesi olmayacağız.  Özellikle halkın sesi olmaya gayret edecek, onların dilek, istek ve şikayetlerini yetkili kişilere iletmeye çalışacağız. Tüm kamu ve özel kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, derneklere, siyasi partilere eşit mesafede davranacağız. İl ve İlçelerdeki sorunları özellikle yetkililerle birebir görüşerek okuyucularımıza iletecek ve çözüm yoları aranmasında köprü görevi olacağız. İnşallah çok yakın bir sürede de ‘Gazete Bolu’ adıyla haftalık gazetemizi bu güzel şehrimize kazandıracağız. Ayrıca hazırlık aşamasında olan stüdyomuzda birbirinden önemli konukları ağırlayarak web üzerinden canlı yayınlar yapacağız. Bunun altyapı çalışmalarına şimdiden başlamış bulunmaktayız.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldırım, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Gazete Bolu’nun ilimize kazandırılmasında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta İmtiyaz Sahibi Sayın Ozan Albayrak olmak üzere Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Bülent Velioğlu ve tüm cemiyet üyelerine, Küresel Gazeteciler Konseyi Bolu Temsilcisi Sayın Caner Güngör’e, Bolu’daki tüm basın emektarlarına ve gazetemizin Görsel Yönetmeni Sayın Ali Can Öztürk’e sonsuz teşekkür ederiz. Bolu’dan haberdar olmak isteyenler www.gazetebolu.com adresinden ve facebook, instagram, twitter gibi sosyal medya hesaplarından bizleri takip edebilirler.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir