YARDIM ALMAK İSTEYEN BU NUMARAYI ARASIN

Bolu Valiliği, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların yardım başvurusu yapacağı iletişim bilgilerini açıkladı.

YARDIM ALMAK İSTEYEN BU NUMARAYI ARASIN
13 Nisan 2020

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Koranavirüs’le (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, yardım başvurularını, iş ve işlemlerini Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeden telefonla arayarak veya internet üzerinden yapabilirler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza yardım taleplerinizi (0374) 212 05 50 no’lu sabit hattan iletebilirsiniz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza yardım başvurularınızı, vakfımıza ait www.bolusydv.com adresimizden de ulaştırabilirsiniz. Yukarıda belirtilen yollardan vakfımıza yardım başvurusu yapılması halinde talepler yapılan incelemeden sonra Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından değerlendirilerek sonuçlar cep telefonlarına mesajla bildirilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir