KAMPANYAYA 2 BİN LİRA BAĞIŞLADI

Bolu’da yaşayan 87 yaşındaki Fatma Altuntaş, eşinden kalan 2 bin TL’lik maaşını Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışladı. Polis ekibi sokağa çıkması yasak olan kadının bağışını alarak bankaya yatırdı.

KAMPANYAYA 2 BİN LİRA BAĞIŞLADI
22 Nisan 2020

Sağlık Mahallesinde tek başına yaşayan Fatma Altuntaş, İl Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak rahmetli olan eşinden kalan 2 bin TL’lik maaşı Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yatırmak istediğini söyledi. Sokağa çıkmasının yasak olduğunu ve bankaya gidemediğini söyleyen yaşlı kadın parasını bankaya yatırması için polislerden yardım istedi. 
Kapılarına gelen motosikletli yunus ekibini karşılayan Altuntaş, “Allah bu hastalığı başımızdan alsın. Çok canlar yandı. Çok acıyorum ağlıyorum onlara” diyerek bağışladığı parayı bankaya yatırması için polislere teslim etti.
Polisler parayı bankaya yatırdıktan sonra tekrar geri dönerek bağış dekontunu yaşlı kadına verdiler. Polisler bağış için yaşlı kadına teşekkür ettiler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir