BOLU ÜLKÜ OCAKLARI HAYIRDA YARIŞIYOR

Bolu Ülkü Ocakları, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilimizdeki yardıma muhtaç ailelere gıda kolisi dağıtımlarına son sürat devam ediyor.

BOLU ÜLKÜ OCAKLARI HAYIRDA YARIŞIYOR
22 Nisan 2020

Bolu Ülkü Ocakları, Ramazan ayına saatler kala çalışmalarını hızlandırdı. Ocak Yönetimi, il ve ilçelerde tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara, kendi araçlarına yükledikleri gıda kolilerini hızlı bir şekilde teslim ediyor. Ocak Başkanı İsmail Akgül, Ramazan ayı boyunca 3 bin gıda kolisi dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.

“TEK AMACIMIZ ALLAH’IN RIZASIDIR”

Başkan Akgül, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Her kapıya Bir kumanya’ kampanyamız bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Bir haftalık zaman zarfı içerisinde 200 gıda kolisi sahiplerine teslim edilmiştir. Hedefimiz Ramazan ayı boyunca 3 bin gıda kolisi dağıtmaktır. Kampanyamız Ramazan ayı süresince devam edecektir. Bu süreçte gerek sosyal medya hesaplarından gerekse şahsi telefonlarımızdan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilir. Türk Gençliği olarak tek amacımız Yüce Allah'ın rızasıdır. Ülkücü Türk gençliğine güvenen tüm hayırseverlerimize teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir