İZZET BAYSAL CADDESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan makamında düzenlediği basın toplansın da İzzet Baysal Caddesinde yapılacak değişikler hakkında açıklamalarda bulundu.

İZZET BAYSAL CADDESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
28 Nisan 2020

Başkan Tanju Özcan, makamında düzenlediği basın toplansın da Belediye önünden kent meydanına kadar yeşillendirilecek olan İzzet Baysal Caddesi ile ilgili açıklamada bulundu. Çalışmaların yarından itibaren başlayacağını belirten Başkan Özcan’ın açıklamaları şu şekilde;

“DEMOKRASİ MEYDANI ARTIK YEŞİL BİR MEYDAN OLACAK”

“Demokrasi meydanında yarından itibaren çalışmalara başlıyoruz. Demokrasi meydanı artık yeşil bir meydan olacak buraya artık her hangi bir araç girişi olmayacak benim aracım da dahil. Tek istisnası PTT’nin oradan sadece belediye otobüslerimiz bu meydana girebilecek. Onun dışında hiçbir araç olmayacak burası yeşil bir alan olacak. Bu hale gelmesi için uzun süre beklemeyeceğiz. Çünkü çevrenin belirli noktalarındaki güzel ağaçları söküp buraya dikerek meydan kıvamını almasını sağlayacağız. Bu günde inşallah uygulama projesi de tamamlanmış olacak. Bizim hedefimiz yarından itibaren buraya kazmayı vurabilmek”

“15 GÜN İÇERSİNDE ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ İLE KARŞILAŞACAĞIZ”

“Belediyenin önünde basamaklarımız var biliyorsunuz çok eski oralarla ilgili çalışmalar yapılıyor. 15 gün içersinde çok güzel bir sürpriz ile karşılaşacağız”

“YÜRÜYEN MERDİVENLER UZUN YILLAR ARIZA YAPMAYACAK”

“ Yürüyen merdiven ile ilgili ihalemizi gerçekleştirdik. ince eleyip sık dokuduk. Geçmişteki gibi sürekli arızalanmasın diye çok ciddi süreç yürüttük. İnşallah 2,3 aya kadar oradaki yürüyen merdivenler uzun yıllar arıza yapmayacak şekilde çalışmaya başlayacak”

“BÖREKÇİLER SOKAK BOLU’DA YAPILMIŞ EN FARKLI SOKAKLARDAN BİR TANESİ OLACAK”

“Börekçiler sokakta şu an bir çalışma var. Her halde bittiğinde ki ben bir haftaya kadar tamamlanacağını düşünüyorum. Bolu’da yapılmış en farklı sokaklardan bir tanesi olacak. Bu yasaklar bittiğinde oraya giden vatandaşlarımızın çok keyif alacağını düşünüyorum.”

“ŞEMSİYELİ SOKAKTA 15 GÜNE KADAR BİTMİŞ OLACAK”

“Yine şemsiyeli sokak Baysal sokakta herkes şemsiyeli sokak diye biliyor. Orayla ilgilide şöyle bir çalışma düşünüyoruz gündüz renkli renkli olduğunu göreceksiniz. Gecede ışıl ışıl olacak. İnşallah şemsiyeli sokakta 15 güne kadar bitmiş olacak”

Kaynak: Bolu Gazetesi
 

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir