İŞÇİLERİNE 1,6 MİLYON DOLAR DAĞITTI

ABD'li iş insanı Larry Connor borsadan 1,6 milyon dolar kazandı. 8 günde kazandığı bu parayı 1 Mayıs'ta işçilerine dağıttı.

İŞÇİLERİNE 1,6 MİLYON DOLAR DAĞITTI
2 Mayıs 2020

CNN'de yer alan habere göre, şirketinde yaklaşık 400 çalışanı bulunan Connor, "Zor zamanlarda yaşıyoruz. 1 numaralı temel değerimiz 'Doğru olanı yap'tır. Çalışanlarımızın para kazanmak için yaptıklarıyla benim bu parayı elde etme şeklini düşündüğümde, bunu işçilerime ikramiye olarak dağıtmak, bana yapılacak en doğru şey olarak geldi" ifadelerini kullandı.

İŞÇİ BAŞINA 2 BİN İLE 9 BİN DOLAR ARASI PAY DÜŞTÜ

İkramiye, özel şartlarla belirlenen sistemle işçi başına 2 bin ile 9 bin dolar şeklinde dağıtıldı. The Connor Group Sözcüsü Amanda Brown konuyla ilgili olarak, "Senelik 150 bin dolardan fazla maaş alanlara ikramiye vermedik. Ödediğimiz miktar, bulunulan pozisyon ve şirketteki çalışma süresi baz alınarak hesaplandı. İkramiye alan işçilerimizin ortalama senelik maaşı 42 bin dolar" dedi.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir