İŞTE BOLU BÖYLE OLACAK

Bolu Belediyesi ekipleri İzzet Baysal Caddesi ile Demokrasi Meydanını yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İŞTE BOLU BÖYLE OLACAK
4 Mayıs 2020

Kentte peyzaj ve güzelleştirme çalışmaları için yaklaşık 20 ekiple sahaya inen belediye ekipleri çalışmalarına başladı. Belediye önündeki Demokrasi Meydanını yeni görüntüsüne kavuşturmak için inşaat çalışmaları devam ediyor. Meydanın yeşillendirme çalışmalarının Ramazan ayına kadar büyük bölümünün tamamlanması bekleniyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından meydan yeşillendirilerek Bolu’nun ismine uygun hale getirilecek.

KAFELER AÇILDIĞINDA YENİ ŞEKLİNİ ALMIŞ OLACAK

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yer alan kafelerin yoğun olarak bulunduğu Börekçiler Sokak’ta belediye ekiplerinin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları başlatıldı. Sokağın ortasına asfalt dökülürken kafelerin önlerine de şekilli taşlar döşendi. Siyah asfaltın üzerine önümüzdeki günlerde desenler çizilerek renklendirilecek. Sokağın girişine de Börekçiler Sokak yazılı kemer konulacak.

 ŞEMSİYELİ SOKAK RENGARENK OLACAK

Tabaklar Mahallesinde Şemsiyeli Sokak olarak bilinen Vaysal Sokak’ta rengarenk hale getirilecek. Sokak üzerindeki şemsiyelerin sökülmesinin ardından belediye ekipleri tarafından sokak üzerine yeni şemsiyeler takılarak ışıklandırılacak. Şemsiyeli sokağın yeni hali kente ayrı bir renk katacak. 
Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan, Bolu’yu rengarenk bir kent haline getireceklerini açıklayarak, “Börekçiler Sokak ve Şemsiyeli Sokak’ta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. 20’ye yakın ekiple kentin dört bir yanında peyzaj, yol ve inşaat çalışmalarını sürdürüyoruz. Kafeler açıldığında Börekçiler Sokak vatandaşları yeni haliyle karşılayacak. Yukarı Çarşı’ya çıkan yürüyen merdivenlerinde ihalesi yapıldı. Esnaflarımızın da görüşünü alarak yürüyen merdivenlerde sadece çıkış aktif olacak. İzzet Baysal Caddesi üzerinde yer alan merdivenlerde de çalışmalarımız sürüyor. Orası da bittiğinde güzel bir görüntüye kavuşacak” dedi.
ÖZGÜR BOLU









Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir