BELEDİYE'DEN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zekatını ve fitresini vermek isteyen yardımsever vatandaşları “Kardeşlik Köprüsü” projesi ile gerçek ihtiyaç sahipleriyle buluşturacaklarını söyledi.

BELEDİYE'DEN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
7 Mayıs 2020

Başkan Özcan, yaptığı basın açıklamasında, “Koronavirüs sonrası kısmi olarak normalleşme süreci başladı ama vatandaşlarımızın normal hayatına dönmesi aylar alacaktır. Bu süreç içerisinde işinden olan, hiçbir geliri olmayan, evine ekmek götüremeyecek seviyede olan kişi sayısı da arttı. Mübarek Ramazan ayındayız. Zekat ve fitrelerimizi verdiğimiz ay içerisindeyiz. Ramazan ayının sonuna kadar bir Kardeşlik Köprüsü kurmak istiyoruz. Kardeşlik Köprüsünün içeriği şu olacak. Biz Bolu Belediyesi olarak ilimizdeki tüm yoksulları neredeyse biliyoruz.  Kimin nereden ne yardım aldığını, kimin ne durumda olduğunu biliyoruz. Bolu’da fitresini zekatını gerçek yoksula ulaştırmak isteyen ama o yoksulu tespit edemeyen, yardımının gerçek yoksula gitmesini isteyen hayırseverler var. İşte bu Kardeşlik Köprüsünü bu yüzden hayata soktuk. Zekatını ve fitresini gerçek yoksula ulaştırmak isteyen hayırseverlerimiz 210 10 75’i arayacak. Biz de yardım etmek istediği yoksul vatandaşımızın telefon numarasını vererek arayan kişiyi bizzat o kişiyle muhatap edeceğiz. Zekatının ve fitresinin gerçek yoksula gitmesini isteyen vatandaşlarımız bize müracaat etsinler. Biz arada sadece köprü görevi göreceğiz.  Bugün yardımsever ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı buluşturmanın tam günüdür.” Dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir