BAİBÜ'DE İŞÇİ ALIMI İÇİN KURA TARİHİ BELLİ OLDU

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) tarafından temizlik işçisi ve güvenlik görevlisi alımına yönelik kura çekimleri 11 Mayıs Pazartesi Günü yapılacak.

BAİBÜ'DE İŞÇİ ALIMI İÇİN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
8 Mayıs 2020

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Sürekli işçi alımına yönelik kura çekimi 11.05.2020 Pazartesi günü saat: 13.00’da Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Yerleşkesi Kültür Merkezi Pembe Salonda yapılacaktır. Ülkemizde de görülmekte olan COVID-19 pandemisi nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla kura çekimi, başvuru yapanların katılımına kapalı olup kura çekim süreci https://youtu.be/A6WYuDjgV2M linkinden canlı yayınlanacaktır.Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım Kurasına; basın mensupları ve Üniversitemizde faaliyet gösteren sendikalar temsilci göndermeleri halinde gözlemci olarak katılabileceklerdir. Canlı yayın linki belirtilen gün ve saatte aktif olacaktır." denildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir