HAKKI FİDAN'DAN VALİ ÜMİT'E ZİYARET

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

HAKKI FİDAN'DAN VALİ ÜMİT'E ZİYARET
14 Mayıs 2020

Vali Ahmet Ümit’e Ziraat Odası faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, “Ziraat Odası olarak bu yıl çiftçilerimize 300 bin fide vererek toprakla buluşturduk. Çiftçilerimize ve Odamıza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“İNSANOĞLUNUN EN KADİM MESLEĞİ ÇİFTÇİLİKTİR”

Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlayarak tüm çiftçilerimize bereketli ve hayırlı hasatlar dileyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Çiftçilerimiz bir taraftan kendilerini istihdam ediyorlar ve kendilerini doyuruyorlar, bir taraftan da başka insanları doyuruyorlar. Çiftçilik, insanın en temel ihtiyacı olan gıdayı yetiştirmeyi hedefleyen, bunun için alın teri döken, en çok emeği, samimiyeti, ihlası ve dürüstlüğü barındıran bir meslektir. İnsanoğlunun en temel ihtiyacı olan gıda ürünlerini çiftçilerimiz yetiştiriyor. İnsanoğlunun en kadim mesleği çiftçiliktir” dedi.

“ÇİFTÇİNİN EN BÜYÜK SERMAYESİ TOPRAKTIR”

Çiftçinin en büyük sermayesinin toprak olduğunun altını çizen Sayın Valimiz Ahmet Ümit, “Emeğini alın teriyle yoğurarak bereketli topraklarımıza can katan, elinin değdiği her şeyi güzelleştiren, ürettikleriyle ailesine, bölgesine ve ülkesine destek veren tarımsal üretimin gerçek kahramanları ve mihenk taşı çiftçilerimizin Çiftçiler Günü’nü kutluyor, sağlık ve afiyetler diliyor, bütün çiftçilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir