TANJU ÖZCAN O KELİMEYİ KULLANMAYI SEVMİYOR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben ‘CHP’li Belediye’ kelimesini kullanmıyorum. Belediyeler CHP’li olamaz. Belediye başkanları partili olabilir ama belediye CHP’li, AK Partili, MHP’li olamaz.” dedi.

TANJU ÖZCAN O KELİMEYİ KULLANMAYI SEVMİYOR
14 Mayıs 2020

Tanju Özcan, önceki günlerde katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

16 BİN GIDA KOLİSİ, 600 BİN MASKE DAĞITILDI

Başkan Özcan programda, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduklarını dile getirerek, “Bolu Belediyesi sınırları içinde yaşayan 180 bin vatandaşımız var. Biz koronavirüsle mücadele kapsamında ve Ramazan ayı nedeniyle 16 bin gıda yardımı yaptık. Temel gıda malzemeleri bulunan kolileri hızlı bir şekilde ihtiyacı sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu süreçte 40 bin vatandaşımıza sıcak yemek dağıttık. 600 bine yakın vatandaşımıza maske dağıttık. Belediyeler olmasa vatandaşlar bu maskeleri nereden temin edecekti. Maskelerden 200-300 binini kumaşını biz alarak hayırsever bir işadamımızın firmasında ürettik. Geriye kalan kısmını ise satın aldık. Pazaryerlerimizde, ana cadde girişlerimizde sürekli olarak maske dağıtıyoruz.  Biz bu yardımları yaparken hiç kimsenin siyasi görüşünü sormadık.  İhtiyacı olup olmadığına baktık. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir.” dedi.

“BELEDİYELER CHP’Lİ, AK PARTİLİ, MHP'Lİ OLAMAZ”

Özcan, belediye başkanlarının bulundukları illerde herkese eşit mesafede davranması ve tarafsız olması gerektiğini belirterek, “Ben ‘CHP’li Belediye’ kelimesini kullanmıyorum. Belediyeler CHP’li olamaz. Belediye başkanları partili olabilir ama belediye CHP’li, AK Partili, MHP’li olamaz. Belediyeler bir kamu kuruluşudur. Belediye başkanı, seçildikten sonra o şehirde artık ailenin reisi gibidir. O şehirdeki herkese eşit mesafede yaklaşmak zorundadır. Biz bunun sözünü verdik ve tarafsız bir şekilde görevimi yapacağımın sözünü vererek göreve başladım.  Bu süreçte vatandaşlar beni arıyor. ‘Sen benim AK Partili olduğumu bile bile bana yardım ettin. Allah senden razı olsun’ diyor.  Bunun için bana ‘Allah razısı olsun’ dememesi lazım. Biz doğru olanı yapıyor, herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz.” diye konuştu.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir