BOLU’DAKİ O BERBER KONUŞTU

Bolu’da, Demirciler Köyü’nde kaçak olarak evlere gittiği ve orada yaşayanları traş ettiği iddia edilen o berber Gazete Bolu’ya konuştu.

BOLU’DAKİ O BERBER KONUŞTU
16 Mayıs 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM
Bolu’da, K.P, isimli berberin Demirciler Köyü’ne giderek oradaki evlerde kaçak traş yaptığı iddia edilmiş, traş ettiği kişilerden yaşlı bir adamın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberlerde yer almıştı. Bunun üzerine harekete geçen Bolu Sağlık İl Müdürlüğü, o köyde yaşayan herkesi testten geçirdi. Test sonuçlarına göre köylülerin hiçbirinde pozitif vakaya rastlanmadı.

O BERBER İDDİALARI YALANLADI

Hakkında çıkan haberler sonrası gazetemize ulaşan berber K.P, yaşanana süreci baştan sona anlatarak hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ

İlk olarak, koronavirüs tedavisinin devam ettiğini belirten K.P, “Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Bolu’daki tüm berber ve kuaförlerin koronavirüs testine gireceğini söyledi. Bizde teste girdik. Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü’nden beni aradılar ve evime geldiler. Evde eşim ve kızımı da test yaptılar ve ardından beni ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Burada sadece bağışıklık güçlendirici hap kullanıyorum ve sağlık durumum da gayet iyidir. Sadece karantinadayım ve çok yakın bir zamanda da taburcu olacağım. Eşimde ve kızımda da herhangi bir pozitif durum yoktur.” dedi.

“O KÖYE HİÇ GİTMEDİM”

Koronavirüsle mücadele kapsamında işyerini kapattığını ve Demirciler Köyü başta olmak üzere Bolu’daki hiçbir köyde kaçak yollarla traş yapmadığını söyleyen K.P, hakkında yapılan haberlere cevap vererek, “Ben o köye hiç gitmedim. Sağlık İl Müdürlüğü’nün o köyde yaptığı testlerde de zaten pozitif bir vakaya rastlanmadı. O köyde yaşlı bir adamı traş ettiğim yazıldı. Köyde öyle bir yaşlı adam da bulunamadı. Benim Bolu’ya 3 ay önce il dışından geldiğim yazıldı ama ben doğma büyüme Boluluyum. Benim hakkımda bu yalan iddiaları gazetecilere ulaştıranları da tespit ettim. Bana bu iftirayı atanlar hakkında da avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağım.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir