VALİ ÜMİT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ilimizde son 10 gün içerisinde 23 pozitif vakanın olduğunu söyledi. Vali Ümit, ayrıca milli parklarda randevulu sistem uygulamasının olmadığını belirtti.

VALİ ÜMİT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
10 Haziran 2020

Vali Ümit, İl Özel İdaresi’nde İl Genel Meclisi Toplantısı’na katıldı. Vali Ümit, toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

VAKA SAYISI 23

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili Bolu özelinde bilgiler veren Ümit, “İlimizde son 10 günde koronavirüs testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın sayısı 23’tür. Vatandaşlarımızın tedavisi başarılı bir şekilde devam etmektedir. Koronavirüs sonrası normale dönüş süreci ilimizde de hızlı bir şekilde uygulanmaktadır. Bizim için en büyük tehlike rehavete kapılmaktır. Rehavet bizi en başa götürebilir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmemiz gerekiyor.” dedi.

RANDEVULU SİSTEM ŞİMDİLİK YOK

Vali Ümit, koronavirüs önlemleri kapsamında Bolu’daki Abant, Yedigöller ve Gölcük gibi alanlara randevulu sistemle girilmesi konusunda ise, “Bu konuyu bazı kesimler yanlış anladı. Herkes şunu bilsin ki vatandaşın isteğinin dışında iş yapmayız. Biz bu alanlara gelen misafirlerimiz için en yüksek tedbirleri almak zorundayız. Bolu’da en çok turist çeken alanlar milli parklarımızdır.  Şu anda randevulu sistemle ilgili devreye girmiş bir durum yoktur. Böyle bir süreçte milli parklarda tüm önlemlerimizi alırsak süreç daha iyi yürüyebilir.  Eğer koronavirüse karşı tüm kurallara uyulursa randevulu sistem bu alanlarda uygulanmaz. Randevulu sistem ihtiyaç duyulduğu halde devreye sokulacaktır. Bugün itibariyle randevulu sistem uygulaması yoktur.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir