TANJU ÖZCAN MUHARREM İNCE’NİN EKİBİNE KATILACAK MI?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’ne katılıp katılmayacağı konusunda net konuştu.

TANJU ÖZCAN MUHARREM İNCE’NİN EKİBİNE KATILACAK MI?
9 Eylül 2020

Başkan Özca, Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Cemiyet Sohbetleri programında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Tanju Özcan, yakın zamanda Muharrem İnce tarafından başlatılan Bin Günde Memleket Hareketi için düşüncelerini soran gazetecilere, “Muharrem İnce’den bana herhangi bir davet gelmedi. Davet gelseydi bile ben bu harekete katılmazdım. Muharrem İnce’yi severim ama böyle bir hareketin bu süreçte partiye ve ülkeye bir yarar sağlayacağına inanmıyorum. Kendisiyle zaman zaman görüşüyoruz. Son Kurultay’da Muharrem İnce’nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olması gerekirdi. Ben Muharrem Bey’in iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama hareketin zarar vereceğini de düşünüyorum.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir