HİSAR TEPESİ PROJESİNİ ARZU AYDIN MI ENGELLİYOR?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hisar Tepesi Projesi’nin AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın tarafından engellendiğini iddia etti.

HİSAR TEPESİ PROJESİNİ ARZU AYDIN MI ENGELLİYOR?
9 Eylül 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cemiyet Sohbetleri kapsamında Bolu’daki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, Hisar Tepesi Projesi’nin AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın tarafından engellendiğini iddia etti.

HİSAR TEPESİ PROJESİ BAKAN YARDIMCISININ ÖNÜNDE 6 AYDIR ONAYLANMIYOR

Bir gazetecinin ‘Sizi en çok üzen konu nedir?’ sorusuna cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “AK Parti İl Başkanlığı’nın karşısında bir Hisar Tepesi var. Biliyorsunuz orada bir basamak kalıntıları çıktı. Yıllardır mezbelelik bir halde. Çok kötü bir tahta paravan var. Arkasında şarapçıların kötü niyetli insanların yaşadığı görsel olarak çok kötü bir yer. Biz gelir gelmez hemen çalışmaya başladık. Görsellerini de paylaştık. Eski başkan döneminde proje yapılmış ama kabul ettirememiş bunu. Projemizi yaptık önce Anıtlar Kurulu’ndan geçirdik sonra Kültür Bakanlığının ilgili Genel Müdürlüğü onayladı.  Bakan Yardımcısının önünde sadece ‘uygulanmasına izin veriyoruz’ yazısı var. Ama yaklaşık 6 ay oluyor onaylanmıyor” dedi.

TANJU ÖZCAN ‘AK PARTİ ARZU AYDIN ENGELLİYOR’ İDDİASINDA BULUNDU

Söz konusu projenin onaylanmasının engellendiğini ileri süren fakat isim vermeden ima da bulunan Tanju Özcan, “Herkes bunu biliyor ancak dillendiremiyor ben dillendiriyorum. Bir milletvekilimizin engellemesi yüzünden oraya başlayamıyoruz. Bu kişi meslektaşım olan eskiden aynı partide birlikte mücadele ettiğim bir arkadaşım, kadın milletvekili. Şuanda bakan yardımcısının önünde imzada ama bir türlü imzalatılamıyor. Değişik yerlerden de devreye girdim ama hep aynı ismin engellemesi. İlgili bakan yardımcısı ile konuştum. ‘Aşmamız gereken bazı şeyler var yoksa proje gayet güzel’ dedi. Ne gerekçe ile karşı çıktığını bilemiyorum” ifadelerini kullandı. Tanju Özcan’ın açıklamalarından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı işaret ettiği anlaşılırken AK Partili Aydın’ın bu iddialara vereceği cevap kamuoyunca merak ediliyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir