YEDİGÖLLERE GİDEN YOLLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Yedigöller Milli Parkı’na giden yol güzergahındaki bazı noktaların bozuk olması vatandaş ve tatilcileri isyan ettirdi. Vatandaşlar, yetkililerden bozuk yolların bir an önce yapılmasını talep etti.

YEDİGÖLLERE GİDEN YOLLAR NE ZAMAN YAPILACAK?
30 Eylül 2020

Haber: Ozan Albayrak
Bolu’nun doğa harikası Yedigöller Milli Parkı’na gitmek isteyen tatilciler ve vatandaşlar için yol adeta çileye dönüştü. Özellikle Dumantepe mevkiinde bulunan ve Yedigöller’e gitmek isteyenlerin yoğun olarak kullandığı yoldaki bozukluklar ve çökmeler sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oluyor. Vatandaşlar, bozuk yollardan dolayı kullandıkları araçlarda hasar oluştuğunu ve can güvenliğini tehlikeye sokan yollara karşı yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını talep etti.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu1 Ekim 2020 - 10:44
    Belediye sınırları içerisinde olan ve daha önce İl Özel İdaresi tarafından bir çok kez dolgu ve yama ile geçici çözümler üretilen fakat astarı yüzünden pahalıya mal olan bu göçük ile aynı yol üzerindeki otoban köprüsünün Bolu tarafında Eski Başkan tarafından yaptırılan bir mühendislik faciasının Sn.Başkan Tanlu Özcan tarafından görülerek çeşitli trafik kazalarına ve araç hasarlarına yol açan bu yolun biraan önce yaplması gereklidir.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir