BOLU ÖNCÜ KOLEJİ’NDE 29 EKİM COŞKUSU

Türkiye Eğitim Derneği (TED) akreditasyon sürecinde olan Bolu Öncü Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.

BOLU ÖNCÜ KOLEJİ’NDE 29 EKİM COŞKUSU
28 Ekim 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
İlimizde eğitim denilince ilk akla gelen ve TED akreditasyon sürecinde olan Bolu Öncü Koleji’nde Cumhuriyet’in 97. Yıldönümü coşku ile kutlandı. Okulda düzenlenen 29 Ekim etkinliklerine Öncü Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, Bolu Öncü Koleji Kurucu Temsilcisi Egemen Tonyalı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLDİ

Yaşanan pandemi dolayısıyla sosyal mesafe başta olmak üzere tüm önlemlerin alındığı kutlama Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı kutlamalarda öğrenciler, ellerinde taşıdıkları Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı eşliğinde okul bahçesinde yürüyüş yaptı. 29 Ekim kutlamaları anaokulu biriminde de coşkuyla kutlandı. Öğretmenleri eşliğinde kutlamalara hazırlanan minik öğrencilerin gösterileri oldukça ilgi gördü. Kutlamalar, anaokulu öğrencilerinin gökyüzüne balon bırakmasının ardından son buldu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir