BOLU'DA KORONAVİRÜS CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Bolu’da koronavirüs vakaları sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yükselişe geçerken, kentte COVİD-19 nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı yaklaşık 150’ye ulaştı.

BOLU'DA KORONAVİRÜS CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
29 Ekim 2020

Kentte günlük ortalama 200 vakaya rastlanırken, hastanelerin yataklı servislerinde yaşanan doluluk dikkat çekiyor.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet gazetesindeki habere göre, Koronavirüs vakalarında ülke genelinde ciddi artış yaşanırken, özellikle son bir aydaki artış endişe yaratıyor. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte son bir ayda COVİD-19  vakaları zirve yaparken, Bolu’da yaşanan artış dikkat çekiyor. Maske, mesafe ve temas uyarılarına rağmen vatandaşların tedbirlere uymaması nedeniyle hasta sayılarında yaşanan artışlar sağlık ekiplerine zor anlar yaşatıyor. Hastanelerin COVİD-19 polikliniklerine hastalar akın ederken Bolu’da günlük ortalama vaka sayısı 200’e ulaştı.

SON 1 HAFTADA 9 KİŞİ ÖLDÜ

Pandeminin başladığı günden bu yana kentte yaklaşık 150 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Son bir haftada ise Bolu’da 9 kişi ise koronavirüse yenik düşerek öldü. Vaka sayılarının pandeminin başladığı günden bu yana en yüksek rakamlara ulaşması nedeniyle il genelindeki tedbirler artırıldı. Polis ekipleri her gün yaptıkları denetimlerde maskesiz gezen vatandaşlara ceza keserken vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda da denetimler aralıksız devam ediyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir