27 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Bolu'da Abant Tabiat Parkı yolunda bir otomobilin yoldan çıkarak dereye devrilmesi sonucu 27 yaşındaki Mehmet Sefa Bilgen hayatını kaybetti. Bilgen, bir hafta sonra askere gidecekti.

27 YAŞINDAKİ GENÇ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
11 Aralık 2020

Abant Tabiat Parkı'ndan Bolu istikametine seyreden Süha Bilgen idaresindeki 14 AAL 097 plakalı otomobil Dereceören Köyü mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 10 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı.

KALP MASAJI YAPTILAR

Kazada otomobil sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Sefa, Sena ve Hikmet Bilgen yaralandı. Kazada araç içinde sıkışan Mehmet Sefa Bilgen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Durumu ağır olan Mehmet Sefa Bilgen'e olay yerinde dakikalarca kalp mesajı yapıldı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri ile vatandaşların yardımıyla dereden elden ele verilerek çıkartılarak ambulanslarla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

27 YAŞINDAKİ GENÇ KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki Mehmet Sefa Bilgen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Sefa Bilgen'in 1 ay sonra askere gideceği öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir