TANJU ÖZCAN BOLİVYALI ÇIKTI (!)

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla yılbaşı için kırmızı, yeşil ve sarı renklerle ışıklandırılan İzzet Baysal Caddesi’nde neden o renklerin kullanıldığı açıklık kazandı. Başkan Özcan’ın aslen Bolivya vatandaşı olduğu öğrenildi.

TANJU ÖZCAN BOLİVYALI ÇIKTI (!)
24 Aralık 2020

PKK PROPAGANDASI YAPTIĞI ZANNEDİLDİ AMA...

Adeta bir felaket yılı olan 2020’yi geride bırakmamıza artık sayılı günler kaldı. Bolu Belediyesi ekipleri de Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatları doğrultusunda yılbaşı hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan elektrik direkleri kırmızı, yeşil ve sarı renkli süslemelerle ışıklandırıldı.
Sosyal medyada konuyu ele alan Bolu’daki bazı siyasiler ve vatandaşlar kullanılan renklerin eli kanlı terör örgütü PKK’nın sembolü olduğu ve propaganda yapıldığı iddiasında bulundu. Kırmızı, yeşil ve sarı renkler üzerinden yapılan iddialar öyle bir noktaya erişti ki Tanju Özcan’ın ve Bolu Belediyesi'nin PKK sempatizanlığı yaptığı öne sürüldü.

İŞİN ASLI FARKLI ÇIKTI

Söz konusu renklerin neden kullanıldığına dair araştırma yapan Gazete Bolu ekibi gerçeği kısa sürede öğrendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aslen Güney Amerika ülkesi olan Bolivya vatandaşı olduğu, kaçak yollardan Bolu’ya kadar geldiği ve Bolivya’nın resmi bayrağında yer alan kırmızı, yeşil ve sarı renkleri kullanarak subliminal mesaj verdiği öğrenildi. Ayrıca gün içerisinde Ankara’ya hareket eden Tanju Özcan’ın orada Bolivya Ankara Büyükelçisi ile görüşeceği iddia edildi. Görüşmede Bolu-Bolivya arası Kardeşlik Köprüsü projesi ele alınacak.

Not: Sevgili Gazete Bolu takipçileri; Tüm dünya genelinde yapılan yılbaşı eğlencelerinde ve süslemelerinde genellikle kırmızı, yeşil ve sarı renk tonları kullanılmaktadır. Bu yazı, böylesine basit bir konudan değişik anlamlar çıkararak olayı farklı noktalara çekenlere istinaden ironik olarak yazılmıştır. Tanju Özcan’ın Bolivyalı olmadığı bir gerçek lakin tüm dünyada kabul gören bu üç rengin sadece PKK ile bağdaştırılması daha da acı bir gerçek. Gerek iktidar cephesinden, gerek muhalefet cephesinden, gerekse diğer partilerden böylesine basit siyaset anlayışıyla gündem oluşturma çabası içerisine girenleri ele almaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz. Kimsenin savunucusu değiliz. Birçok gazeteci arkadaşımız gibi hiçbir siyasi partinin güdümünde de hareket etmiyoruz.Tepkimiz Bolu’da içler acısı bir hal alan, her olayda öküz altında buzağı arayan siyasi anlayışadır. Bu anlayışın Bolu'ya yarardan çok zarar getireceğini bilmenizi ister saygılar sunarız.

6 yorum yapılmış

  • Çorumlu24 Aralık 2020 - 17:59
    Terör sempatizanları ve terör gruplarının kullandığı renkler bunlar diyerek yaklaşmak çok ama çok yanlış bir görüş ve bakış olur elbette bolumuza hayırlı uğurlu olsun çokda güzel olmuş sanat ve renk evrenseldir kişileştirmemek lazım saygılar....
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Emre 24 Aralık 2020 - 18:09
    Her ne olursa olsun , eğer bu kadar insana bişeyler anımsatıyorsa yapılmayacak !!! Sizin kardeşiniz o dağdaki şerefsizler yüzünden şehit edilseydi bir empati kurun bakalım bu renkleri görmek istermiydiniz? Bolivyalı Tanju başkanın her zaman arkasındayız ama hata yaparsa söylemeyi de biliriz !!!
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Mutlu Karadeniz24 Aralık 2020 - 18:58
    Öncelikle cümleten selamun aleyküm. Bizim bolivyanın kardeşliğine falan ihtiyacımız yok.Diyelimki kardeş olduk Bolivya sokaklarınıda kırmızı beyaz görmek isteriz.Peki farzedelim bu durum gerçek peki niye vatandaş tepki gösterdikten sonra bu açıklamaları duyuyoruz.Geçsinler bu saçma sapan savunmalarını canım memleketi apo piçinin malikanesine çevirdiler. ????????????????
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Malik24 Aralık 2020 - 20:20
    Cahillere anlatamassin. dünyanın heryerinde rengarenk yapılır , bu kadar basit birşeyde bile aptalca şeyler düşünmek ,bilemiyorum
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • melungeon14 24 Aralık 2020 - 22:17
    en çok kullanılan renkler beyazda var aralarında başka ne renk koysun pempemi..her renkte bir yere çekiyorlar.kimsenin azını fikrini görüşünü anlayamassınkii...
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Bahçelievler Mahalleli24 Aralık 2020 - 23:13
    Gerçkten soruyorum Boluya neler oluyor. Kimse bu renkleri savunmasın. Bu renkler 40 yıldır binlerce sehit verdiğimiz sehit analarının şehit çocuklarının içini sızlatmıştır. Gazilerimizin içini sızlatmıştır. İzzet Baysalın kemiklerini sızlatmıştır. Savunacak bir yanı yoktur. Tevile gerek yoktur. Derhal bu renkleri değiştirsinler insanınları midesini kaldırmasınlar.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir