ADAYLAR BOLU ATAK AKADEMİ İLE HAYALLERİNE KOŞUYOR

Yaklaşık 10 yıldır BESYO, PMYO, POMEM, MSÜ, Bekçilik adaylarını büyük bir özveriyle fiziksel mülakatlara hazırlayan Bolu Atak Akademi başarılarıyla adından söz ettiriyor. Akademiye katılanların kazanma oranı yüzde 95.

ADAYLAR BOLU ATAK AKADEMİ İLE HAYALLERİNE KOŞUYOR
27 Ocak 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Baş antrenörlüğünü Aytaç Yıldırım’ın yaptığı Bolu Atak Akademi’de Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu, Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi, Bekçilik ve Milli Savunma Üniversitesi’ne girmek isteyen adayların fiziki mülakatlar öncesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Alanında uzman kişiler eşliğinde çalışan adaylar, Bolu Atak Akademi ile hayallerine koşuyor.

ADAYLARIN BAŞARI ORANI YÜZDE 95

Baş Antrenör Aytaç Yıldırım, Atak Akademi olarak 10 yıldan beri adayların fiziki yeterlilik mülakatlarına hazırlanmasına katkı sağladıklarını dile getirerek, “Bizimle çalışan adayların beslenmesinden egzersiz programlarına kadar birebir ilgi ve alakayla işimizi yapmaya çalışıyoruz. Adaylarımızı sadece salonda çalıştırmıyoruz. Haftanın iki günü kondisyon antrenmanlarımız oluyor. Parkur ve fitness çalışmalarımız oluyor. Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle Pazar günleri de online çalışmalarımız oluyor. Geçen yıl BESYO fiziki mülakatları öncesinde bizimle çalışan kadın adayların tamamı okullara yerleşti. BESYO’ya hazırlanan erkek adayların da yüzde 95’i okullarına yerleşti. Kısacası BESYO, PMYO, POMEM, MSÜ için bizimle çalışan adaylarımızdan fiziki mülakatlara girenlerin yüzde 95’i başarı sağlamıştır.” dedi.

ADAYLARIN KESİNLİKLE PARKURU GÖRMESİ GEREKİYOR

Fiziksel mülakatlar öncesi çalışmalarını kendi imkanlarıyla sürdüren adaylara da seslenen Yıldırım, “Adayların bu fiziki mülakatları herhangi bir destek almadan kendi imkanlarıyla geçebilmesi çok zor. Fiziki mülakattan geçemeyip sonrasında keşke bir spor akademisinden destek alsaydım diyenlerin sayısı oldukça fazla. O yüzden fiziki mülakat öncesi parkuru kesinlikle görmeleri gerekmektedir. Fiziki mülakatlarda karşılarına çıkacak olan her engeli öncesinde bizimle aşmalarında yarar var. Biz Bolu Atak Akademi olarak adayları en iyi şekilde fiziki mülakatlara hazırlıyoruz.” diye konuştu.

ÇEVRE İLLERDEN GELEN ADAYLAR VAR

Alanında uzman antrenörler eşliğinde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Yıldırım, “Antrenörlerimiz Anıl Cırıkoglu, Yunus Emre Türkan, Zafer Atar, Eda Öztürk, Eren Tanrıver ve Faruk Karaman’dan oluşuyor. Hepsi de işini büyük bir ustalıkla, özveriyle yapan isimler. Akademimize katılan adaylarımızın çoğu Bolu ve ilçelerinden geliyor. Başarılı çalışmalarımızı duyarak çevre illerden gelip çalışmalarımıza katılan adaylarımızın sayısı da oldukça fazla.” şeklinde konuştu.

Aytaç Yıldırım, zorlu geçen pandemi sürecinde spordan uzak kalan bireylerin tekrar sporla bütünleşmesi adına bir projeleri olduğunu ve bu projeyi 2022 yılına kadar hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

13 yorum yapılmış

  • Selçuk28 Ocak 2021 - 11:25
    İşlerini gerçekten profesyonelce yapıyorlar.Herseyden önce samimi ,içten ve ozverililer.Ben parkurda geçtim fakat sözlü mulakatta çok heyecanlandım.Sozlu mülakatta kendinizi ifade etmeniz ve o güveni karşıya vermeniz çok onemli
  • Duygu 28 Ocak 2021 - 11:29
    Gözüm kapalı atak akademiyi öneririm. Gerek hocaları olsun, gerek verdiği eğitimler olsun hepsi birbirinden ilgili ve güzel. İşte Atak Akademi farkı her şey için teşekkürler emeğinize sağlık..
  • Neslihan Aksoy28 Ocak 2021 - 11:30
    Bir takım antrenörü spor hocasından çok daha fazla buradaki tüm hocalarımız. Her konuda bize destek olmaları, bizi motive etmeleri ve en iyisi olmamız için bu denli çalışmaları takdire şayan
  • Derya 28 Ocak 2021 - 11:37
    Harika bir akademi hocalar bizzat ilgileniyor kadro sağlam ve hocalar hareketleri koşuları vs. Bizimle birlikte yapıyor acayip motive ediyorlar... Bıkmadan usanmadan ilgileniyorlar
  • Nesrin28 Ocak 2021 - 11:56
    Gerek hocalarıyla gerek çalışmalarıyla her türlü hazırlanılacak tek yer >> Bolu Atak Akademi
  • İhsan bulut28 Ocak 2021 - 12:15
    En büyük destekçilerin başında geliyor. İyi ki atak akademi. Keşke daha önce tanışsaymışız.
  • Alper28 Ocak 2021 - 13:33
    Gerek parkur hazırlıkları gerek fitness ve diğer tüm spor dalları için bu işin akademisyenliklerini yapan mükemmel bir ekipler Aytaç hoca ve ekibine (Atak akademi) ye çok derinden teşekkür ederim.
  • Bolulu28 Ocak 2021 - 16:57
    Tek elestirim çok disiplinliler.Pandemi sürecinden sonra kiloda verdim.Psikolojik olarakta iyi oldum tesekkurler
  • Sezer28 Ocak 2021 - 19:58
    İşinde profesyonel diyince akla gelen akademi kesinlikle öneririm hocaların hepsi birebir ilgileniyor
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Kübra28 Ocak 2021 - 20:06
    Çok kıymetli Aytaç Yıldırım hocamızın önderliğinde kurulan en başarılı en donanımlı en mükemmelliyetçi hocaları ile kurulan bu ekip değil bolunun Türkiyenin en iddialı ekibidir. Çok minnet borçluyum desteklerini hiçbir zaman esirgemediler pomem Parkur mücadelemde yaklaşık 1ay içerisinde ciddi saniye farkı yaşadım gerek Parkur çalışmalarımızla gerek kondüsyon artırıcı koşu ve fitnes çalışmalarımızla harika bir gelişme sağladım. O sadece bir antren
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • ayşegül28 Ocak 2021 - 21:11
    herşeyiyle harika bir akademi. Fiziksel mülakatlara girecek olan tüm adayların Bolu Atak Akademi'yi tercih etmesinde yarar var.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Samican29 Ocak 2021 - 23:30
    4 yıl önce askeriye sınavlarına hazırlanmak için gitmiştim.Aytac hocam sağolsun o disiplini 3 ayda verdi eğitimlerde dahi zorluk çekmedim.Sabahin köründe dikerdi bizi ayağa iyimi dikmiş.Bu şanlı üniformayi giymissem çok büyük desteklerinizle oldu teşekkürler.burada bahsedilmeyen çok daha büyük bir mesele var.aile sıcaklığı vardı .
  • Ozlem29 Ocak 2021 - 23:34
    Birgün işten ciktim ,üniversiteden mezun olmuşum markette çalışıyorum gerek fiziksel gerek psikolojik olarak çok ama çok yorulmuştum.Gecmisimde spor olmasına rağmen sanırım bu sebeplerden ayaklarım gitmiyordu.Herseyi bırakıp hayatin bana verdikleri ile yetineyim,bu parkuru gecemeyeceksin derken hiç unutmam Aytaç hoca yanima geldi ve beni resmen sirkeledi şimdi o üniformayi giydim .Eğitimlerde bitti.Allah sizlerden çok çok razı olsun.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir