BÜLENT VELİOĞLU’NUN ANNE ACISI

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’nun bir süredir kanser tedavisi gören annesi Emine Velioğlu hayatını kaybetti.

BÜLENT VELİOĞLU’NUN ANNE ACISI
3 Şubat 2021

Bolu’nun duayen gazetecilerinden olan ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Bülent Velioğlu annesini kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Emine Velioğlu, hayatını kaybetti.
Emine teyzemizin cenazesi, bugün (Çarşamba) Karacasu Merkez Camii’nde öğleden sonra kılınacak olan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verilecek.

Bülent Velioğlu sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, "Pamuk yüzlü canım anam Emine Velioğlu amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Rabbim Peygamber Efendimize komşu eylesin İnşAllah... Allah rızası için annem için sizlerden Fatiha dilerim... Cenazesi bugün (03.02.2021) saat 14.00'da Karacasu Merkez Cami’nde (köy içi) kılınacak cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedilecektir. Rabbim sizlere sağlık huzur versin" ifadelerini kullandı. 

Gazete Bolu ailesi olarak merhum Emine teyzemize Allah’tan rahmet, değerli ailesine sabırlar dileriz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir