BUGÜN DÜNYA KANSER GÜNÜ AMA BOLU'DA YİNE ONKOLOG YOK

Bugün 4 Şubat Dünya Kanser Günü. Bolu'da binlerce kanser hastası yaklaşık 8 aydır onkolog bekliyor.

BUGÜN DÜNYA KANSER GÜNÜ AMA BOLU'DA YİNE ONKOLOG YOK
4 Şubat 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Ümmügül Üyetürk’ün geçtiğimiz yıl görevinden ayrılmasının ardından Bolu ve çevre illerdeki yüzlerce kanser hastası doktorsuz kaldı.Doktor olmadığı için tedavileri yarım kalan kanser hastaları adeta kaderine terk edilmiş durumda. Maddi ve manevi anlamda zor süreç yaşayan kanser hastaları ve yakınları, çareyi çevre illerde tedavi olmakta arıyor. Koronavirüsün bulaşma olasılığının en yüksek olduğu grupta yer alan kanser hastaları, tedavi uğruna yollarda perişan oluyor.  Kanser hastalarının 4 Şubat Dünya Kanser Gününde tek istekleri, yaklaşık 8 aydır doktor sorunu olan ilimize bir an önce onkolog atanması. Kanser hastaları ve yakınları, daha önceden onkolog sözü veren siyasilerin bu duruma bir an önce çare bulmasını istiyor.

2 yorum yapılmış

  • ismail 9 Şubat 2021 - 18:53
    Adam ne demiş burası Bolu olsada olur olmasada olur.Kanser hastaları km yok gidip tedavi oluyor nerde bolunun milletvekilleri gazetecileri hiç birşey byazmaz hiç birşey konuşmazsınız vatandaş eziyet çekmiş sizin umrunuzda olmaz lafa gelince boluyu seversiniz asıl sizler Boluya düşman olanlarsınız başka düşmana gerek yok.
  • ismail 9 Şubat 2021 - 18:55
    Kansele ilgi yorumumu paylaşz yayınlamazsanız allahım sizleride kanser yapsın

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir