LED EKRAN YAYDIĞI IŞIKLA KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Bolu’da, yol kenarına konulan ve gece karanlığında yaydığı ışıkla sürücülerin görüş mesafesi daraltan led ekran tepkilere neden oluyor.

LED EKRAN YAYDIĞI IŞIKLA KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR
9 Şubat 2021

Doğa ve Koruma Milli Parklar Bolu İl Müdürlüğü tarafından, Bolu ile Yedigöller yolunu birbirine bağlayan otoban köprüsü kenarına led ekran dikildi. Oldukça geniş bir yer kaplayan dev led ekran, geceleri yaydığı yoğun ışıkla sürücülerin tepkilerine neden oldu.

SÜRÜCÜLER BEYAZ IŞIĞA DOĞRU YOL ALIYOR

Sürücüler, araçlarıyla seyir halindeyken led ekrandan gelen yoğun ışık nedeniyle görüş mesafelerinin bir anda sıfıra indiğini ve dikkatlerinin dağıldığından şikayet etti. Sürücüler, geceleri adeta kazaya davetiye çıkaran led ekran ışığının düşürülmesi konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

2 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu9 Şubat 2021 - 16:26
    Bu ekran ne kadara mal oldu ne işe yarıyor bir anlatan çıksada anlasak. Cebimizden çıkan ve sadece israf ve sorumsuz harcama ile kimler köşe oldu acaba. Trafik kazalarına davetiye çıkaran bu ucube hakkında yetkililerden açıklama bekliyorum.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • İzzet Baysal 10 Şubat 2021 - 11:09
    Derhal kaldırılması gerekli bu haberi yapan çok isabetli haber yapmış teşekkür ler
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir