İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI İÇİN MAZHAR BOZOĞLU İSMİ ÖN PLANDA

5 Nisan'da gerçekleştirilecek Bolu İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayı meclis başkanı seçilecek. Parti teşkilatı içerisinde Mazhar Bozoğlu'nun aday olarak gösterilebileceği öne sürüldü.

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI İÇİN MAZHAR BOZOĞLU İSMİ ÖN PLANDA
13 Mart 2021

Bolu İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi 5 Nisan'da gerçekleştirilecek. 23 üyenin bulunduğu İl Genel Meclisi'nde 16 koltuğa sahip AK Parti'nin gösterdiği adayın meclis başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MAZHAR BOZOĞLU İSMİ ÖN PLANDA

Bu bağlamda AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Bolu İl Genel Meclis Başkan adayını belirlemek üzere istişarelerde bulunacağı açıklandı. AK Parti'de il genel meclis başkanlığı için YaşarYüceer'in yerine mevcut AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Mazhar Bozoğlu'nun aday gösterileceği öne sürülüyor.

SUAT GÜNER: İSTİŞARE YAPACAĞIZ

 AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner  İl Genel Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin yaptığı açıklamada, "Parti tüzüğüne göre hareket edeceğiz.Bizim en ince ayrıntısına kadar bizi yönlendiren bir parti tüzüğümüz var. Biz tüzüğümüze bağlı olmadan hareket eden insanlar değiliz. Tüzüğümüz diyor ki; kurumsal olarak grubumuzu temsil eden meclis üyelerini partide toplarız. Onlara kimi başkan görmek istediklerini sorarız. Meclis üyelerimiz değerlendirmelerini yapar. İl başkanı nezdinde, milletvekillerimiz ile birlikte istişare yapılır. Çoğunluk karar ne ise ona göre hareket edilir. Bir sıkıntı sorun yaşanmadan bu süreci de tamamlayacağız” diye konuştu.

23 üyeli il genel meclisinde AK Parti'nin 16, CHP'nin 5, MHP'nin ise 2 koltuğu bulunuyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir